Bra 7,1
baserat på 3772 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 3772 omdömen
  • Renlighet 7,1
  • Faciliteter 5,9
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,0
  • Service 7,1
  • Valuta för pengarna 7,0
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

Low från Singapore
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i augusti 2013
Acoustic treatment for room is terrible
near MTR, near food, near night market
Acoustic treatment for the room was terrible, noise from corridor was so loud, we were disturbed by noisy occupants every night till wee hours...
Recenserad 25 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

fong från Malaysia
Familj med småbarn
Standardrum
Bodde i 4 nätter i oktober 2013
very small room
nice n good
Recenserad 25 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Monica från Singapore
Familj med äldre barn
Standardrum
Bodde i 2 nätter i november 2013
Very good
As above
Very good. Clean. Comfortable. Wifi speed can be improve.
Recenserad 25 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Virgil från Australien
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 7 nätter i november 2013
Central location at affordable price
central location, clean and tidy, free wifi
Efficient check-in, courteous staff. Reasonable room size with double bed. Slow small lift.
Recenserad 25 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Ms. från Thailand
Gruppresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i juli 2013
convenient for traveller
close to shopping center, close to MRT, nice room service
nice hotel to rest, easy for travelling and easy to shopping in the central of Hongkong
Recenserad 24 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Boon från Malaysia
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 3 nätter i november 2013
poor staff service at check in and check out
cleaner done a good job cleaning our room during our three days stay
poor, very disappointed with their staff's service. the room was not properly designed, water splashing everywhere when washing your hand, tv was very small.
Recenserad 24 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Yumico från Malaysia
Gruppresenär
Standardrum
Bodde en natt i november 2013
Nice hotel
Nice hotel
Recenserad 24 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

alina från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 5 nätter i november 2013
no
the room is bigger than other hotel in hk , the receptions in nights is friendly , near food stall
The bed hard the room services is poor didnt clean the room at all during the stay the wifi is dame poor keep on changing passwords n poor connection every things also money...
Recenserad 23 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

DAVID från Kanada
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 2 nätter i oktober 2013
Hong Kong is a fun city with lots of excitements.
convenient location, cleanliness and easy access to airport
O.K. except the air-conditioning. The outlet was facing direct to the head board of the bed thus causing dis-comfort throughout the night.
Recenserad 21 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?

blandina från Australien
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 5 nätter i november 2013
Very Convinient
Close to shopping district, close to public transport, close to airport transport
Helpful staff and the staff were quite helpful and fulfilled our different requests. The free wifi is useful, but the signal was very poor and unreliable.
Recenserad 20 november 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: