Bra 7,1
baserat på 3772 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 3772 omdömen
  • Renlighet 7,1
  • Faciliteter 5,9
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,0
  • Service 7,1
  • Valuta för pengarna 7,0
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

Ying från Singapore
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde i 5 nätter i juni 2015
Review
Comfort, hot water and location
It was great to know that we have a comfortable hotel to go back to after a day of walking
Recenserad 07 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Kanyarat från Thailand
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i maj 2015
-
-
-
Recenserad 06 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Tatchai från Thailand
Familj med äldre barn
Standardrum
Bodde i 2 nätter i maj 2015
Not good enough
Area
Bad immpression
Recenserad 06 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Nguang från Singapore
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 3 nätter i maj 2015
Comfortable room
Quiet & clean room, good mirror with lightings in the bathroom, 2 mins walk to MTR Yau Ma Tei
This is our second stay and we still like it. Near to Yau Ma Tei MTR and near to Mongkok, Jordon & Tsim Sha Tsui MTR Great food surrounding the hotel
Recenserad 05 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Raffle från Malaysia
Reste med partner
Standardrum
Bodde en natt i maj 2015
Clen Convenience Value
Big Room , Clean , Value
Very clean and nice hotel , 3 minutes walking distance to MTR , big room and value , will definitely return that hotel for any Hong Kong stay . Highly recommended .
Recenserad 01 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Low från Singapore
Reste med partner
Standardrum
Bodde i 4 nätter i maj 2015
value for money
Good location ,just about 5min walk to Yau ma tei MTR, there is alot of good food around. alot of shops to visit and these shops open till very late everyday
hotel room is not the biggest but hotel staff are very polite and always ready to help.
Recenserad 30 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ang från Singapore
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i maj 2015
Favorable location
Location friendly staff
Recenserad 27 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ang från Singapore
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i maj 2015
Room small, favorable location
Location, staff
Positive stay. Rooms were small. Location was good with restaurants and convenient stalls. Near mtr as well
Recenserad 27 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

KAI från Singapore
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i maj 2015
Good Location
Near MTR station, shopping district and many food outlets.
Recenserad 25 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ng från Singapore
Gruppresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i maj 2015
Hotel rates justified
Location, cleanliness & friendly staff
Good location & convenient; very near to MTR and close to eatries nearby. Small hotel but not very difficult to find. Rooms are small especially for family room; standard room for one or two are still okay.
Recenserad 25 maj 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: