Bra 7,1
baserat på 3772 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 3772 omdömen
  • Renlighet 7,1
  • Faciliteter 5,9
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,0
  • Service 7,1
  • Valuta för pengarna 7,0
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

fred från Malaysia
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde en natt i september 2015
location nearby lrt in 1 minutes,value , cleacn
value,clean,nice
in hongkong city , this hotel quite nice already compare to other
Recenserad 19 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Francois från Frankrike
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i september 2015
Good location. Small room and very noisy!!!
Location very convenient near subway
Room too small and very noisy at night. Near the riad and windows not isolated. Cant sleep...
Recenserad 16 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Wipaporn från Thailand
Grupp
Standardrum
Bodde i 2 nätter i december 2014
Great location
Reasonable price, Great location and bigger room
The hotel is located in a great location. Subway is nearby. It it comfortable to travel anywhere. However, the lift is too small and waiting times for the lift is quite long.
Recenserad 15 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Qi från Malaysia
Par
Standardrum
Bodde i 5 nätter i september 2015
Good Location and Valuable
Location, Valuable,
Recenserad 14 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Jonathan från Singapore
Grupp
Standardrum
Bodde i 2 nätter i september 2015
4 star way over rated
location, location and location
Pleasant and close to MTR with shops and night market nearby
Recenserad 14 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

goon från Malaysia
Familj med små barn
Standardrum
Bodde i 4 nätter i september 2015
location good, good customer services
good location and good customer services
good thing about this hotel is location and good customer services. we have 3 rooms but condition = 1) Air Condition Leakage 2) bed sheet not clean suspect they didn't change the bed sheet regularly coz smelly and itchy. Lift break down for almost 18 hours and late check in even 2pm they will say room not ready :(
Recenserad 13 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Lina från Australien
Par
Standardrum
Bodde i 4 nätter i augusti 2015
Unclean & noisy
Good location
Unclean toilet - the worst part is mouldy around the basin. The horrible experience, the noise of water pipe is so loud and woke us up every time next room is using bathroom. Terrible experienced I ever have and won't be back.
Recenserad 13 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Pongphan från Thailand
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 3 nätter i juli 2015
Best location nice room
location near food n shopping
Easy to get mrt food n shopping
Recenserad 13 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Nai från Malaysia
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i september 2015
Great location...That's about it.
Location. Location. Location.
Other than almost perfect location, near to MTR station, 1-2 station walk to Tsim Tsa Tsui & Mongkok, the rest is as bad as it could be. Very run down. Definitely needing renovation soon
Recenserad 13 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Cho från Malaysia
Par
Standardrum
Bodde i 7 nätter i september 2015
Good location, value for money.
Nice staff, good location, value for money
Will stay again
Recenserad 13 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: