Mycket bra 7,8
baserat på 5990 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5990 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Gunnar från Sverige
Reste med partner
Premier-rum med havsutsikt
Bodde i 4 nätter i april 2011
Bra rum och peronal men läget är lite "off"
bra pris, bemötande och rum
bra hotell med bra frukost och bra rum. tyst och trevligt. stämmer väl med katalogtexten. ligger lite "off" med 15-20 minuters promenad till närmsta t-bana även om spårvagnen passerar utanför. tar gärna in på hotellet om det skulle ligga närmare en tunnelbanestation. det ökar turistens frihet mycket.
Recenserad 28 april 2011

conny från Sverige
Reste med partner
Premier-rum med havsutsikt
Bodde i 2 nätter i februari 2011
Trevlig personal
Enkel förbindelse till flygplatsen
Ett hotell som ligger bra till om du kommer med taxi från flygplatsen, det ligger precis vid utloppet på tunnelen från Kowloon. Nackdelen är dock att man måste ta taxi för att komma till city. Bemötandet och incheckningen var bra. Rummet var kanske lite litet men i en storstad är man ju bara där för att sova. Priserna i restaurangen var höga. Dyr frukost. Utcheckning snabb och effektiv. Killarna som ordnade med väskor, skaffade taxi o.d. var mycket trevliga. Alltid ett leende på läpparna. Vi var där under det Kinesiska nyåret så rumspriserna var rätt så höga för ett hotell i denna klass. Normalpriserna verkar dock vara acceptabla.
Recenserad 03 mars 2011

Dick från Sverige
Ensamresenär
Deluxerum med utsikt mot hamnen
Bodde i 3 nätter i juni 2010
Fin utsikt
Väldigt fin utsikt över hamnen,trevlig personal och väldigt lugnt område
Alldeles för lugnt och fanns inget att göra.
Recenserad 23 juni 2010

Hakan från Sverige
Gruppresenär
Premier-rum med havsutsikt
Bodde i 5 nätter i april 2010
Snabbsemester i Hong Kong
Lugnt område, rummet med utsikt över hamnen vi bokat hade också utsikt över hamnen.
Läget i Western District lite off, dock bra kommunikationer med centrala staden.
Hotellet är inte helt nybyggt men väl underhållet och i gott skick. Rummen är med Hong Kong standard av ordinär storlek, dvs rätt små jämfört med hotell i andra storstäder. Stor frukostbuffé i rejält tilltagen restaurant med utsikt över Victoria Harbour. Varning till äldre, hotellet är inte lämpligt för personer med något rörelsehinder, smal rulltrappa upp från gatuplanet till lobbyn, där hissarna upp till rummen finns. På det stora hela dock ett helt ok hotell, personalen talade god engelska, inget att anmärka på servicevilja och uppträdande. Området runt hotellet kan kanske te sig lite nedgånget för en ovan resenär i Sydostasien och visst buller kan upplevas på de nedre våningarna, då en stor motorväg ligger framför hotellet. Vi hörde dock inget från grannrummen, tyst och väl ljudisolerat rum.
Recenserad 23 april 2010

Mattias från Sverige
Reste med partner
Premier-rum med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i mars 2010
Helt okej
Bra läge, fin utsikt, hjälpsam personal, nära spårvagn
Aningen små rum, en bit till tunnelbanan, något omoderna rum
Bodde på Executive floor men standarden på rummet var densamma som ett vanligt rum, frånsett vattenkokare och platt-tv. Det vanliga rummet hade en tjock-tv och aningen sämre utsikt. Standarden på lobbyn lovade i vanlig ordning mer än standarden på rummen. Dock var personalen mycket tillmötesgående och hjälpsamma. Läget var hyfsat centralt, upplevdes någorlunda lugnt och tyst trots spårvagn och vältrafikerad gata runt knuten.
Recenserad 06 april 2010

Arto från Sverige
Reste med partner
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i mars 2010
Semester
rent och snyggt, mycke trevlig personal. lung och trevligt
långt till näsmaste MTR stationen, annars inget negativt
Myckte trevlig hotell trevlig och hjälpsam personal. Väl städat och rena rum.+nära båtarna till Macau och väldigt lungt läge trafiken hördes inte till rummet. Nära till spårvagnen och bussarna, max 2 minuters gångavstånd. Enda dåliga att tar ca 10 min att gå till närmaste MTR stationen.
Recenserad 14 mars 2010

louise från Sverige
Familj med äldre barn
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i januari 2010
underbar semester
proffsigt och vänligt bemötande personal
inte uppvärmd pool, avgift för internet
proffsigt och vänligt bemötande så fort du kommer innanför dörren till hotellet. Snabb incheckning personalen har god lokalkännedom samt har suberkoll på allmänna tranportmedel inom HK rummen är utrustade med hygienartiklar vill du ha mer så är det inga problem innan resan hade frågor till hotellet och fick omedelbart svar vi hade ett smärre problem med fläkten i badrummet personal kontaktade mig via tv-skärm, meddelande som brev, telefonsamtal för att snabbt åtgärda problemet, hotellet ligger i en livlig och levande stadsdel, billiga bra resturanger samt småaffärer, synd att inte hotellets gratisbuss gick lite oftare till Centre station.härlig utsikt över hamnen
Recenserad 08 februari 2010

Nikolaos från Grekland
Ensamresenär
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i januari 2010
Bra valuta för pengarna
Rent, spårvagnshållplats precis utanför. Trevlig personal.
Inget
Förväntade mig inte mycket för det här priset men blev positivt överraskad. Rummet är rent. Från tågstationen (Airport Express) kostar taxi ca 23 HKD. 120 HKD för Internet 24h, finns kabel på rummet. Gymet består av 2 löpband, några hantlar, 1 bänk och en maskin. Spårvagnshållplats utanför. Bor nog här igen när jag åker till Hong Kong.
Recenserad 12 januari 2010

Sofia från Sverige
Reste med partner
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i augusti 2009
Mycket bra och prisvärt hotell på HK-ön
Fräscht och prisvärt hotell med bra läge.
På kartan som vi fick var hotellet utsatt på fel ställe, vilket gjorde det lite svårt att hitta hem första kvällen...
Bra hotell med ok läge på västra sidan av HK-ön. Prisvärt för att vara HK. Jättetrevlig och hjälpsam personal (speciellt concierge) som har många bra tips på aktiviteter. Rena och moderna rum, vi hade superfin utsikt över hamnen. Går att promenera in till de mest centrala delarna. Annars finns spårvagn precis runt hörnet, och det är också nära till tunnelbanan, om man vill åka längre bort. Hotellets shuttle till flygplatsen är dyr, och det går lika snabbt att ta lokalbussen, som går 100 m från hotellt - och det går lika snabbt!
Recenserad 29 augusti 2009

Christoffer från Sverige
Reste med partner
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i juli 2009
ISLAND PACIFIC HOTEL, HONG-KONG
Priset var väldigt bra för ett hotell med pool i centrala Hong-Kong. Fräscht och väldigt trevlig och hjälpsam personal.
Nej
Ett väl placerat hotell med alla faciliteter man kan tänkas behöva. Nära till Central, endast 25 min gång vägen. Personalen är väldigt hjälpsam och tillmötesgående.
Recenserad 08 juli 2009


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: