Mycket bra 7,8
baserat på 5988 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5988 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

CHUAN från Malaysia
Affärsresenär
Rum King/Queen Deluxe med direkt utsikt över hamnen
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Value for money
-
Recenserad 13 juni 2016

Marie från USA
Par
Premier-rum med havsutsikt
Bodde en natt i mars 2016
Clean and convenient hotel
The Island Pacific is always a convenient and well-located option in Hong Kong: the rooms are clean and comfortable and a good value.
Recenserad 09 juni 2016

Choi från Macao
Ensamresenär
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i maj 2016
Good location and convenient
Good location and convenient
Recenserad 06 juni 2016

Evy från Malaysia
Ensamresenär
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i mars 2016
Locations
Great hotel in market location of city. Easy access to water front for a stroll. Convenience locations
Recenserad 02 juni 2016

Lai från Australien
Par
Superior - Dubbelsäng eller med 2 enkelsängar - Stadsutsikt
Bodde en natt i maj 2016
Good hotel
Convenient , good locations and friendly staff
Recenserad 22 maj 2016

George från Singapore
Familj med små barn
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Value for money
Nice clean hotel with very friendly staffs. Near MTR station with many eateries nearby.
Recenserad 21 maj 2016

Deana från Australien
Grupp
Deluxerum med utsikt mot hamnen
Bodde i 4 nätter i maj 2016
Great stay
Buffet Breakfast very nice. Location, a bit of a walk out of central, but close to MTR so quick and easy to travel into Central and to other parts of Hong Kong. Trams also available from the street behind. Easy to catch a taxi! Would recommend to pay the extra for a ocean view room, well worth it. Rooms offer a Handy Phone which is free of charge, this is very useful when moving around Hong Kong, internet connection where ever you go!
Recenserad 17 maj 2016

Patricia från Indonesien
Grupp
Premier-rum med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Wonderful views- close to MRT
Loved the views from my room. Breakfast was delicious and plentiful Staff was pilote and attentive Enjoyed our stay a lot!
Recenserad 16 maj 2016

Carol från USA
Par
Premier-rum med havsutsikt
Bodde i 4 nätter i april 2016
It was moderately nice.
The rooms could've been a little cleaner but it wasn't anything to really complain about. Staff was friendly and helpful. Bed wasn't very comfortable - the double/full was two twins put together w/a layer of a mattress top. Everything else was fine.
Recenserad 10 maj 2016

Chih från Taiwan
Par
Deluxerum med utsikt mot hamnen
Bodde i 3 nätter i april 2016
good
good
Recenserad 03 maj 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: