Mycket bra 7,8
baserat på 5987 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 5987 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Melissa från Australien
Par
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i februari 2014
Big rooms for HK
Room size, access to transport, stafff quality
Enjoyable staff at the hotel, good facilities in the rooms, tidy. Very good sized rooms. Easy access to taxis, trams or buses.
Recenserad 12 mars 2014

Melissa från Australien
Par
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i februari 2014
Great location, comfortable hotel
Comfort, location, room size
Enjoyable stay at the hotel. I have stayed a couple of times there now and the rooms are a good size and everything is clean and works well. Staff are very nice throughout the hotel and the doormen are very helpful and friendly. Good access to transport to get you to central HK
Recenserad 12 mars 2014

scott från USA
Affärsresenär
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i november 2013
location
location clena quiet
I have stayed her several times and enjoy my stay
Recenserad 12 mars 2014

scott från USA
Affärsresenär
Deluxerum med utsikt mot hamnen
Bodde i 5 nätter i februari 2014
decent value
location staff and clean
I have stayed her several times and enjoy my stay
Recenserad 12 mars 2014

Galardo från Indonesien
Ensamresenär
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i december 2013
Hotel was smaller than expected
Expensive, Clean, Small
The size of the room was smaller than I expected. I had no space to open my luggage so I had to open in on the bed. Room wall was thin so TV sound can pass through neighbour's room.
Recenserad 12 mars 2014

Eric från USA
Affärsresenär
Deluxerum med utsikt mot hamnen
Bodde i 2 nätter i mars 2014
Great Stay Beyond Expectations
Rooms, View, Staff
Perfectly satisfied. In fact, we added a night in Hong Kong just to enjoy the area. This was a reflection on our comfort in the hotel.
Recenserad 10 mars 2014

Xin från Singapore
Affärsresenär
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i juli 2013
nice stay
great location, friendly staff, clean room
Recenserad 09 mars 2014

Xin från Singapore
Affärsresenär
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i juli 2013
nice stay
centrally located, friendly staff, clean room
Recenserad 09 mars 2014

Stefanie från Tyskland
Par
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i januari 2014
friendly and good service
friendly staff, nice view, refreshing pool
it is always a pleasure to come here, friendly staff, and easy access of transport (tram), close to SOHO, Western market and IFC MALL
Recenserad 08 mars 2014

Stefanie från Tyskland
Par
Superior-rum med utsikt över staden
Bodde en natt i januari 2014
friendly and good service
friendly staff, nice view, small pool
Recenserad 08 mars 2014


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: