Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,0
baserat på 7861 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 7861 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 6,6
  • Faciliteter 6,1
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 6,8
  • Personal 6,6
  • Valuta för pengarna 6,8
  • Mat/Middag 6,1
Sortera efter

Josefine N. från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 5 nätter i mars 2010
Sisådär
Hotellet ligger väldigt centralt, nära till walk of stars och vattnet. Lätt att ta sig över till Central. Även nära MTR.
Internet fungerade inte trots att vi klagade vid 3 tillfällen. Första dagen fick vi byta rum eftersom det stank väldigt illa. Ganska slitna rum och utsikten inåt gården var hemsk. Helt ok hotel men inte mer. Det finns bätter i HK.
Hotelet ligger väldigt centralt och det är lätt att ta sig dit och ifrån. ett tips är att man kan åka buss 21 a någonting direkt till flygplatsen och det kostar endast 33 HKD. Hotelet erbjuder frukost vilket vi dock aldrig tog. Som ja nämnt innan var rummen ganska slitna och inget för den som kräver lyx. Betala hellre till och få fönster ut mot Nathan Road. innåt gården är det inte så vackert. Helt ok hotel om man får det till en billig summa.
Recenserad 30 mars 2010

Anna D. från Sverige
Gruppresenär
Bodde en natt i mars 2010
Imperial hotel Hong Kong
Läget ligger 10meter från buss A21 som tar ca 1 timme från flygplatsen.Fina rum vi hade utsikt över Hong Kong.
Inget
Detta hotell ligger mitt på Nathan rd. du går ner till Star Ferry på 10 min och till det stora shopping centret Harbour city. Tunellbanan är 5 min bort så det är det bästa läget på hotell. Rummet vi fick hade utsikt över vattnet så om det hade varit bättre väder hade vi sett till Hong Kong. Rummet var rätt stort och fint jag skulle verkligen rekomendera detta hotell.
Recenserad 19 mars 2010

Lars J. från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde en natt i mars 2010
Vistelsen i Hong Kong
Bra läge
Hotell Imperial.Det rum vi fick luktade illa förmodligen fuktproblem. Alla våra kläder även de i resväskan luktade illa.Fick få tvättat alla kläder på nästa resmål för att bli av med lukten.(Rum 711) Efter 2 nätter stod vi ine ut mer utan vi ville byta rum. Var och tittade på 2 andra rum men luktade lika dåligt. Receptionisten lovade att om vi väntade till nästa morgon så skulle vi få ett bättre rum vilket vi också fick. Detta luktade också fukt men tillnärmelsevis inte lika mycket.
Det var ett hyfsat hotell med ett jättebra läge i Hong Kong. Lite jobbigt med alla försäljare utanför hotellet som ville sälja kopior av klockor och väskor. Lukten på hotellrummet tog lite av glädjen med vår vistelse i ettt annat så välordnat Hong Kong. Vi var och åt på den Japanska restaurangen på hotellet och det var god mat och bra betjäning. Överlag bra och trevlig personal på hotellet.
Recenserad 17 mars 2010

Jens J. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i augusti 2009
Hong Kong
Läget är toppen. Prisvärt.
Rummen är bara ok, men renovering pågår.
Ett trevligt och prisvärt hotell med bra läge på södra delen av Kowloon. Nära till tunnelbana och promenadavstånd till båtarna som går över sundet. Rummen är ok - luktar dock konstigt, renovering pågår. Fräscha badrum. Säkerhetsbox finns på rummet. Tyvärr saknas tillgång till internet på såväl rum som lobby. Personalen är ok men kanske något strikt och byråkratisk. Läge och pris gör dock att detta trots allt är ett utmärkt val.
Recenserad 09 augusti 2009

Gary C. från Hongkong
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Great location
Great location
Recenserad 26 augusti 2016

Javier H. från Singapore
Ensamresenär
Bodde en natt i augusti 2016
good location
Hotel is very accessible to various public transport. 5 mins to train, and express bus stops to/fro from HK airport is within 3 mins walk. However, please note that bus journey would take 1hr + abit to/fro airport.
Recenserad 25 augusti 2016

Javier H. från Singapore
Ensamresenär
Bodde en natt i augusti 2016
very convenient hotel
Hotel is very accessible to various public transport. 5 mins to train, and express bus stops to/fro from HK airport is within 3 mins walk. However, please note that bus journey would take 1hr + abit to/fro airport.
Recenserad 25 augusti 2016

LINA L. från Filippinerna
Gruppresenär
Bodde en natt i augusti 2016
Good location
..
Recenserad 24 augusti 2016

Man K. från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i februari 2016
Reasonable price with great room
Good place to stay, facilities like TV is a bit old but still an enjoyable stay
Recenserad 23 augusti 2016

Viet N. från Vietnam
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i april 2016
quite old but very central hotel
in the heart of TST, on the NAthan road. easy to reach many of attraction around
Recenserad 23 augusti 2016