arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,0
baserat på 7824 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 7824 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 6,6
  • Faciliteter 6,3
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 6,8
  • Personal 6,6
  • Valuta för pengarna 6,8
  • Mat/Middag 6,1

Josefine N.
Sverige
30 mars 2010
Sisådär
Hotellet ligger väldigt centralt, nära till walk of stars och vattnet. Lätt att ta sig över till Central. Även nära MTR.
Internet fungerade inte trots att vi klagade vid 3 tillfällen. Första dagen fick vi byta rum eftersom det stank väldigt illa. Ganska slitna rum och utsikten inåt gården var hemsk. Helt ok hotel men inte mer. Det finns bätter i HK.
Hotelet ligger väldigt centralt och det är lätt att ta sig dit och ifrån. ett tips är att man kan åka buss 21 a någonting direkt till flygplatsen och det kostar endast 33 HKD. Hotelet erbjuder frukost vilket vi dock aldrig tog. Som ja nämnt innan var rummen ganska slitna och inget för den som kräver lyx. Betala hellre till och få fönster ut mot Nathan Road. innåt gården är det inte så vackert. Helt ok hotel om man får det till en billig summa.

Anna D.
Sverige
19 mars 2010
Imperial hotel Hong Kong
Läget ligger 10meter från buss A21 som tar ca 1 timme från flygplatsen.Fina rum vi hade utsikt över Hong Kong.
Inget
Detta hotell ligger mitt på Nathan rd. du går ner till Star Ferry på 10 min och till det stora shopping centret Harbour city. Tunellbanan är 5 min bort så det är det bästa läget på hotell. Rummet vi fick hade utsikt över vattnet så om det hade varit bättre väder hade vi sett till Hong Kong. Rummet var rätt stort och fint jag skulle verkligen rekomendera detta hotell.

Lars J.
Sverige
17 mars 2010
Vistelsen i Hong Kong
Bra läge
Hotell Imperial.Det rum vi fick luktade illa förmodligen fuktproblem. Alla våra kläder även de i resväskan luktade illa.Fick få tvättat alla kläder på nästa resmål för att bli av med lukten.(Rum 711) Efter 2 nätter stod vi ine ut mer utan vi ville byta rum. Var och tittade på 2 andra rum men luktade lika dåligt. Receptionisten lovade att om vi väntade till nästa morgon så skulle vi få ett bättre rum vilket vi också fick. Detta luktade också fukt men tillnärmelsevis inte lika mycket.
Det var ett hyfsat hotell med ett jättebra läge i Hong Kong. Lite jobbigt med alla försäljare utanför hotellet som ville sälja kopior av klockor och väskor. Lukten på hotellrummet tog lite av glädjen med vår vistelse i ettt annat så välordnat Hong Kong. Vi var och åt på den Japanska restaurangen på hotellet och det var god mat och bra betjäning. Överlag bra och trevlig personal på hotellet.

Jens J.
Sverige
09 augusti 2009
Hong Kong
Läget är toppen. Prisvärt.
Rummen är bara ok, men renovering pågår.
Ett trevligt och prisvärt hotell med bra läge på södra delen av Kowloon. Nära till tunnelbana och promenadavstånd till båtarna som går över sundet. Rummen är ok - luktar dock konstigt, renovering pågår. Fräscha badrum. Säkerhetsbox finns på rummet. Tyvärr saknas tillgång till internet på såväl rum som lobby. Personalen är ok men kanske något strikt och byråkratisk. Läge och pris gör dock att detta trots allt är ett utmärkt val.

Mary E.
Nya Zeeland
28 juli 2016
Feedback
Some staff grumpy, others professional. Room smelt musty and damp, bathroom not very clean

Thawee T.
Thailand
27 juli 2016
Great Location
Very close to subway. Many department store and restaurant around the place

Josefina P.
Filippinerna
26 juli 2016
Old room
I was disappointed the room is so smalland seems old. The lobby is always noisy. The elevatoris so small. I will never book here again. Over rated

Benjamin D.
Filippinerna
24 juli 2016
Bed mites
I stayed for two nights. I only have 3-4 hours sleep and the last thing you want to happen is to be awaken by bed mites. I am supposed to extend my stay for another two more nights but decided to transfer to a different hotel.

Wai S.
Malaysia
21 juli 2016
Great Location
great location great location great location

Jan N.
Tjeckien
20 juli 2016
Good hotel
Very close to TST exit E-peninsula, just turn back upstairs and cross the street, then turn right and after few meters u are in front of hotel.