2015
Mycket bra 8,0
baserat på 8030 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 8030 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,3
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

Anders från Sverige
Par
Bodde i 2 nätter i december 2012
bra hotell och centralt
allt var bra
allt var bra rent och fint bra rum liten toalett men ok. bra utsikt.och centralt. kommer att stanna där fler gånger.
Recenserad 30 december 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Henric från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 21 nätter i oktober 2012
Fint och fräscht!
Fint och fräscht
fick ett grymt bra rum med havsutsikt över victoria harbour. rummen är spartanskt men fina och fräscha. starbucks nedanför gör det enkelt. dock så är restaurangen lite tråkigt och öde, kostar dyrt med frukost. hade sett att priset gått ned till hälften. annars positiv hotell.
Recenserad 19 november 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Henric från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i november 2012
Fräscht och fint
Fräscht och rymliga rum
Spartanskt och enkla rum. Fräscha och rymliga rum. Dock så har priset ökat markant på rummen. Många "mainlands" som ockuperar i större sällskap. :)
Recenserad 19 november 2012
Tycker du omdömet är användbart?

christina från Sverige
Ensamresenär
Bodde en natt i oktober 2012
bra läge. nära skytrain station. Tyst och lugnt.
Trevlig personal. Allt fungerade väl. Rent och snyggt.
bra läge.lätt stt hitta. bra pris. skulle absolut rekommendera detta hotell.
Recenserad 10 november 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Paer från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i oktober 2012
Trevligt och mycket fräscht hotell men små rum.
Fräscht,nytt hotell. Trevlig personal.Bra läge, inte inte långt från MTR (tunnelbanan).
När vi var där var Hotellet bara 2 månader gammalt. Det var mycket fräscht och fint. Rummet var ett dubbelrum med en säng, med utsikt över hamnen mot Kowloon. Otrolig utsikt!!! Men rummet var alldeles för litet, fick inte plats med 2 resväskor. Fick kliva över dem på golvet, för där var inte plats för dem någon annanstans!! För lite plats generellt.Det är det enda som jag kan klaga på!Personalen får högsta poäng!! Trots liten plats på rummet, kan jag varmt rekommendera detta hotell på Hong Kong Island.
Recenserad 02 november 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Henric från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 13 nätter i augusti 2012
Nytt och fräsch hotell
Allting är nytt
Nytt och fräsch hotell, ganska central beläget. Ganska spartansk med enkel möblering och design, lite av skandinavisk touch. Sängarna lite för hårda, dock ganska bra med kanaler om vill slappa. Lite dammigt när det precis öppnade. Dyr frukost.
Recenserad 25 september 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Anna från Sverige
Par
Bodde i 5 nätter i augusti 2012
Fräscht hotel
Nyrenoverat, fräscht, WIFI-uppkoppling gratis.
Hotellet låg ca 10 minuters gångväg från Central. Spårvagnar direkt utanför dörren. Billiga att åka med. Tunnelbana i närheten. Vattenflaska på rummet. Tofflor, tandborstar varje dag. Kylskåp, Kassaskåp gratis. Fungerande luftkonditionering. Familjevänligt. Ingen störande trafik. Mat/middag vet ej. Åt inte där.
Recenserad 04 september 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Norman från Singapore
Par
Standard Tvåbäddsrum med utsikt över staden
Bodde i 4 nätter i maj 2016
Like the convenience to the Macau Ferry Terminal, and the Airport Terminal.
Was a pleasant stay, with convenient location to my transport requirements! Will stay there again, this being my second stay there.
Recenserad 26 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Li från Singapore
Grupp
Standard Tvåbäddsrum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i september 2016
Nice clean hotel with decent prices
Not as centrally located as desired, but within walking distance of Sheung Wan MTR station and close to tram stop. AEL shutter bus stops right next at hotel so very convenient if travelling by AEL. Located near the dried seafood and dried food area with a more local neighbourhood feel. Very clean and neat place.
Recenserad 26 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

gee från Sydkorea
Ensamresenär
Rum Queen Standard med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i september 2016
location
cleaning, view etc... Everyting was perfect!!
Recenserad 26 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: