2015
Mycket bra 8,0
baserat på 8022 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 8022 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

Anders från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i december 2012
bra hotell och centralt
allt var bra
allt var bra rent och fint bra rum liten toalett men ok. bra utsikt.och centralt. kommer att stanna där fler gånger.
Recenserad 30 december 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Henric från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 21 nätter i oktober 2012
Fint och fräscht!
Fint och fräscht
fick ett grymt bra rum med havsutsikt över victoria harbour. rummen är spartanskt men fina och fräscha. starbucks nedanför gör det enkelt. dock så är restaurangen lite tråkigt och öde, kostar dyrt med frukost. hade sett att priset gått ned till hälften. annars positiv hotell.
Recenserad 19 november 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Henric från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i november 2012
Fräscht och fint
Fräscht och rymliga rum
Spartanskt och enkla rum. Fräscha och rymliga rum. Dock så har priset ökat markant på rummen. Många "mainlands" som ockuperar i större sällskap. :)
Recenserad 19 november 2012
Tycker du omdömet är användbart?

christina från Sverige
Ensamresenär
Bodde en natt i oktober 2012
bra läge. nära skytrain station. Tyst och lugnt.
Trevlig personal. Allt fungerade väl. Rent och snyggt.
bra läge.lätt stt hitta. bra pris. skulle absolut rekommendera detta hotell.
Recenserad 10 november 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Paer från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i oktober 2012
Trevligt och mycket fräscht hotell men små rum.
Fräscht,nytt hotell. Trevlig personal.Bra läge, inte inte långt från MTR (tunnelbanan).
När vi var där var Hotellet bara 2 månader gammalt. Det var mycket fräscht och fint. Rummet var ett dubbelrum med en säng, med utsikt över hamnen mot Kowloon. Otrolig utsikt!!! Men rummet var alldeles för litet, fick inte plats med 2 resväskor. Fick kliva över dem på golvet, för där var inte plats för dem någon annanstans!! För lite plats generellt.Det är det enda som jag kan klaga på!Personalen får högsta poäng!! Trots liten plats på rummet, kan jag varmt rekommendera detta hotell på Hong Kong Island.
Recenserad 02 november 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Henric från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 13 nätter i augusti 2012
Nytt och fräsch hotell
Allting är nytt
Nytt och fräsch hotell, ganska central beläget. Ganska spartansk med enkel möblering och design, lite av skandinavisk touch. Sängarna lite för hårda, dock ganska bra med kanaler om vill slappa. Lite dammigt när det precis öppnade. Dyr frukost.
Recenserad 25 september 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Anna från Sverige
Reste med partner
Bodde i 5 nätter i augusti 2012
Fräscht hotel
Nyrenoverat, fräscht, WIFI-uppkoppling gratis.
Hotellet låg ca 10 minuters gångväg från Central. Spårvagnar direkt utanför dörren. Billiga att åka med. Tunnelbana i närheten. Vattenflaska på rummet. Tofflor, tandborstar varje dag. Kylskåp, Kassaskåp gratis. Fungerande luftkonditionering. Familjevänligt. Ingen störande trafik. Mat/middag vet ej. Åt inte där.
Recenserad 04 september 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Douglas från Sydafrika
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i september 2016
Smoke and Mirrors
Reasonable value for money. Sufficiently clean and neat. Staff could be better trained, and it's time to replace those scruffy uniforms. The acrid smell of cigarette smoke is everywhere, even on the non-smoking floors. Hotel would not provide an ionizer.
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ben från Australien
Ensamresenär
Bodde en natt i september 2016
For the Price
This level of hotel in HK is usually a bit pricier.
Recenserad 23 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ben från Australien
Reste med partner
Bodde en natt i september 2016
They do it well
Ibis are pretty safe for no nonsense, clean snd comfortable short stays in my experience
Recenserad 22 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: