2015
Mycket bra 8,0
baserat på 8022 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 8022 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter
Verifierade omdömen

yishin från Taiwan
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde en natt i juni 2015
尚可
乾淨
酒店乾淨, 距離地鐵站有一點距離, 便利商店在旁邊,還算可以 check in花費很多的時間,櫃台人員很少 有一天早上我們出門吃早餐, 門口還掛著請勿打擾,結果飯店清節員工就直接進入打掃,我們的錢包護照手機電提電腦全部都沒有收拾起來, 感覺很差勁,
Recenserad 22 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

yishin från Taiwan
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
員工素質需要訓練
乾淨 連鎖酒店品質
我們入住3晚,有一天早晨出門去吃早茶,出門時還特地將"請勿打擾"的牌子掛在門口,回來時發現清潔人員已經進去過,我們只是出門吃早餐所以護照 錢包 電腦 信用卡 項鍊 婚戒 都沒有收起來, 感覺很差, 員工需要再次訓練, 不應該無視門口掛牌擅自進入
Recenserad 22 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

CHUNHUEI från Taiwan
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde i 4 nätter i juni 2015
舒適
交通便利
Recenserad 19 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Wei från Taiwan
Ensamresenär
Standard Tvåbäddsrum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i juni 2015
很好
地點很好,房間也很乾淨,也很大間。但是我們訂的是禁菸房卻整晚都是煙味,房客管理還要加強。
Recenserad 17 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

CHENTSUNG från Taiwan
Familj med småbarn
Standard Tvåbäddsrum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i juni 2015
很舒服,服務也很好!
態度好
Recenserad 17 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

禮謙 från Taiwan
Ensamresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 3 nätter i december 2014
物超所值的住宿場所
在房間即可以看到海港、客服人員態度很好、樓下有7-11
除了離地鐵站有點距離 因為有大型行李箱 所以有點吃力
Recenserad 16 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Yi från Taiwan
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
地點方便
態度好
Recenserad 16 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Yiwen från Taiwan
Ensamresenär
Standard Tvåbäddsrum med utsikt över staden
Bodde en natt i juni 2015
一個像家一樣舒適乾淨溫暖的飯店
乾淨舒服視野好 整體裝璜感覺很溫暖
下次會考慮再次入住
Recenserad 15 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

KUEIFEN från Taiwan
Ensamresenär
Standard Tvåbäddsrum med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i juni 2015
乾淨的旅館
1.客房乾淨。2. 員工友善。3.C/P值高
除了離地鐵站距離較遠之外,其他方面都不錯!
Recenserad 14 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

YUCHIEH från Taiwan
Ensamresenär
Standard Dubbelrum med utsikt mot hamnen
Bodde i 3 nätter i juni 2015
值得推薦
一、海景房景色超棒 二、服務人員態度佳 三、房間不大但令人放鬆
IBIS的海景房值得推薦,不管白天或夜晚,看到的景色都會讓人擁有好心情,櫃檯及客房服務人員態度和善、效率快,房間整理的很乾淨,房務人員會親切的和我們打招呼,一樓輪值人員即使不會說國語(普通話),當我們詢問時也很熱心的帶我們到候車點。硬要說美中不足的是(1)客房電話通話音量非常小聲,建議全面檢修、(2)建議依入住人數提供瓶裝水(目前僅給一瓶)、(3)床和其他旅館比起來較硬,枕頭厚度也不足(不過這一點較偏個人觀感)。整體來說讓人再次入住的意願很高。
Recenserad 11 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: