2015
Mycket bra 8,0
baserat på 8022 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 8022 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,3
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter
Verifierade omdömen

TJAN från Indonesien
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde en natt i mars 2015
quite good location
staff, view, room size
We bring a heavy luggage, from mrt sheung wan station we need walk quite far and a up down stairs.
Recenserad 27 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Essel från Filippinerna
Ensamresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 4 nätter i november 2014
good business hotel
good location
stay was ok
Recenserad 26 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Yee från Malaysia
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde i 3 nätter i mars 2015
good location & clean
location, clean and affordable
Great
Recenserad 25 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

KEDUBON från Thailand
Gruppresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i mars 2015
reasonable price!!!
good location, reasonable price, near the transpotation
Great, cozy, clean definately to stay here again
Recenserad 25 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Josef från USA
Ensamresenär
Standard Queen-rum
Bodde en natt i februari 2015
HK trip
location, price and size of the rooms
It was ok and the location was close to central
Recenserad 24 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Zhi från Kina
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde en natt i december 2014
Fair enough
Location clean
It's not far from sheung wan mtr station, about 5-10minutes walk. Clean. Not too small room.
Recenserad 20 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Lyn från Australien
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde i 4 nätter i mars 2015
Good location
Close to transport, taxis outside door, short walk to MTR, shorter walk to trams. Starbucks downstairs. Staff were very friendly and helpful.
We like staying on Hong Kong island, not quite as busy as the Kowloon side. We have stayed with Ibis in Amsterdam and various locations in Germany, the locations and quality of the hotels has always been great. Rooms are small yet comfortable.
Recenserad 19 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Jeffrey från Malaysia
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i mars 2015
Nothing to complaint
Clean
The hotel room is quite small. Other than that the atmosphere in the room is quite good.You can view the harbour from your hotel room.
Recenserad 16 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Emily från USA
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde i 4 nätter i mars 2015
Very clean hotel near many hot spots
Very clean, inexpensive, and easy to get around
Room exceeded my expectations on cleanliness. We hoped for more in hotel food options and room service.
Recenserad 16 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Hans från Australien
Affärsresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 9 nätter i mars 2015
9 nights
No fuss, easy to get around from the hotel, taxis, trams etc and short walk to MTR
Most enjoyable, the bed is a little hard for me but very good. Meals we had at hotel were excellent quick and well presented. The rooms are very small, staying 9 nights with 4 large suit cases etc things were very tight.
Recenserad 15 mars 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: