Tillbaka till hotellinfo

2015
Mycket bra 8,0
baserat på 7914 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 7914 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,6
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,7
Verifierade omdömen

Hajar T. från Singapore
Reste med partner
Bodde i 5 nätter i december 2012
Staffs are friendly and helpful.
Clean. Affordable and easy to go over to Macau.
Staffs are approachable and friendly. Cafe starbucks is at the lobby.
Recenserad 03 april 2015

Yuhan H. från Taiwan
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i juni 2014
Quite convenience
The staff always are kind to answer the questions ,the location nice which is easy to find some restaurant to eat
Recenserad 01 april 2015

Happy S. från Singapore
Reste med partner
Bodde en natt i mars 2015
Clean Hotel with Great Staff
Clean Rooms, Helpful Staff and Good Cafe
We were happy with the clean rooms and friendly staff! Though the location is not to my liking at all! I guess it would be great for people who would want to buy dried seafood! The restaurant in the lobby is great! There's a Starbucks on the ground too!
Recenserad 30 mars 2015

Daniel A. från USA
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i mars 2015
Central location and decent value.
location, location, location
Small, but efficient room. Friendly English speaking staff. Easy walk to Sheung Wan train station and surrounding area.
Recenserad 30 mars 2015

Monisha S. från Singapore
Ensamresenär
Bodde en natt i mars 2015
Great location and clean new rooms
View, location, service
Clean stylish rooms with a great layout. Had a wonderful city view and near the MTR startion (10 mins walk) and the ferry terminal; along with a shuttle to the airport express transfer station. Didnt get to try the food. Shall come back if I stay around the area.
Recenserad 29 mars 2015

Sukij T. från Thailand
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i april 2013
Great location
Great location and value for money.
Good and comfortable.
Recenserad 29 mars 2015

esther K. från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i mars 2015
Excellent
Upgrading promotions, friendly staff, good location
Recenserad 28 mars 2015

TJAN Y. från Indonesien
Reste med partner
Bodde en natt i mars 2015
quite good location
staff, view, room size
We bring a heavy luggage, from mrt sheung wan station we need walk quite far and a up down stairs.
Recenserad 27 mars 2015

Essel L. från Filippinerna
Ensamresenär
Bodde i 4 nätter i november 2014
good business hotel
good location
stay was ok
Recenserad 26 mars 2015

Yee S. från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i mars 2015
good location & clean
location, clean and affordable
Great
Recenserad 25 mars 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: