2015
Mycket bra 8,0
baserat på 8029 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 8029 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

li från Singapore
Familj med äldre barn
Standard Dubbelrum med utsikt mot hamnen
Bodde i 2 nätter i juni 2015
Good seaview from the hotel. Excellent stay.
The staff was friendly, hotel room had an excellent sea view and the facilties were great.
Stay was fantastic and pleasant due to the facilities and excellent view of the harbor form the room.
Recenserad 18 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Ken från Malaysia
Par
Standard Queen-rum
Bodde en natt i juni 2015
Pleasant Stay
Room was very comfortable, location near tram station and hotel was clean all the time.
The standard room rate was a bit higher but the room was simple and comfortable.
Recenserad 16 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

CHIONG från Malaysia
Affärsresenär
Standard Tvåbäddsrum med utsikt över staden
Bodde en natt i januari 2015
Convenient to get food
Many supermarkets around
Overall my stay is satisfactory
Recenserad 16 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

MICHAEL från USA
Ensamresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 3 nätter i juni 2015
Dried Seafood Anyone?
Nice room, good staff
Not much for eating establishments in the area
Recenserad 15 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

grace från Malaysia
Ensamresenär
Standard Dubbelrum med utsikt mot hamnen
Bodde i 2 nätter i juni 2015
Great harbour view rooms
Location, view, helpful staff
Great harbour view room. Location is good
Recenserad 14 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

yu från Malaysia
Affärsresenär
Standard Dubbelrum med utsikt mot hamnen
Bodde en natt i juni 2015
Decent Budget Hotel for a Business Trip
Clean, View, Budget
Fairly worth the money considering the fact that the price paid for the room is pretty decent compared to the other hotels in the same area. My room had a pretty good view too.
Recenserad 12 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Wenjing från Australien
Par
Standard Tvåbäddsrum med utsikt över staden
Bodde i 4 nätter i maj 2015
Good location
Location, clean
Recenserad 11 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Jeongtae från Sydkorea
Par
Standard Dubbelrum med utsikt mot hamnen
Bodde i 2 nätter i juni 2015
The location of hotel is good to move to central.
location, price
Recenserad 10 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

JHOWANA från Filippinerna
Familj med små barn
Standard Tvåbäddsrum med utsikt över staden
Bodde i 4 nätter i juni 2015
Vacation 2015
Near to MTR and Ferry terminal going to Macau. Good service fast and efficient. Quite and nice place to stay
Very good, near to amenities and convenient to travel to other places. Near to MTR and Ferry terminal going to Macau. My children likes the place and the view of the hotel. Good job Ibis hotel
Recenserad 09 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?

CHAN från Hongkong
Ensamresenär
Standard Queen-rum
Bodde en natt i maj 2015
Pretty Good
Close to airport express ; Clean & Tidy; Close to food centres
The hotel condition is clear and tidy. A few food centres inside the markets nearby. Worth the money.
Recenserad 09 juni 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: