2015
Mycket bra 8,0
baserat på 8021 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 8021 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,3
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

dave från Singapore
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde en natt i oktober 2015
Good value for money
Comfy. Peaceful. Value
Good location. 10 mins walk (straightforward) from Sheung Wan MTR. Near to Ferry terminal to Macau. Nearby has a authentic famous tim sum restaurant. Peaceful at night, not noisy. Room is comfortable and not to tiny. Bed was comfortable but toiletries can be better. Nice stay.
Recenserad 13 oktober 2015

Tsz från Hongkong
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
A very comfortable stay
Cleanliness, convenient location, polite staffs
It's already my second time booking. The value fit what we paid. the room is very comfortable. It's not easy to find such cozy place to stay in HK with such price. Will definitely come again!
Recenserad 12 oktober 2015

Irene från Hongkong
Affärsresenär
Standard Queen-rum
Bodde en natt i oktober 2015
small room but with nest & tidy
small room but with nest & tidy, easy to find, good service
Recenserad 12 oktober 2015

Irene från Hongkong
Affärsresenär
Rum Queen Standard med utsikt över staden
Bodde en natt i oktober 2015
small room but with nest & tidy
small room but with nest & tidy, easy to find, good service
Recenserad 12 oktober 2015

Irene från Hongkong
Affärsresenär
Standard Queen-rum
Bodde en natt i oktober 2015
small room but with nest & tidy
small room but with nest & tidy, easy to find, good service
Recenserad 12 oktober 2015

Irene från Hongkong
Affärsresenär
Rum Queen Standard med utsikt över staden
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
small room but neat & tidy
small room but with nest & tidy, easy to find, good service
Recenserad 12 oktober 2015

Jessica från Australien
Ensamresenär
Standard Dubbelrum med utsikt mot hamnen
Bodde i 5 nätter i september 2015
Good value. Good location. Friendly staff
Price. Location. Staff
It's a no frills, clean hotel with good staff. Location is pretty good, although Sheung Wan station could be closer. However, the free stuttle bus service to and from Hong Kong station makes up for it. There's also a tram stop right infront and a bus stop literally around the corner. I would stay there again.
Recenserad 12 oktober 2015

CHIA från Taiwan
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde en natt i september 2015
Great location and comfortable room
Good location and value for moey
Good location and suggest to choose seabird room! Unforgettable experiences!
Recenserad 11 oktober 2015

TADAAKI från Japan
Ensamresenär
Standard Tvåbäddsrum med utsikt mot hamnen
Bodde en natt i oktober 2015
reseption was so kind and smart
View from Rooom(harbor ciew) , aimple and smark checkin and out. Friendly behaivior..
Cornfirtable and got relax !
Recenserad 11 oktober 2015

Tony från Thailand
Affärsresenär
Standard Queen-rum
Bodde en natt i oktober 2015
Good no frills hotel for short business visits
Good service. No fuss. Free bus ride to HK station
Not too bad. No major dissatisfaction. Wish they could have drinks in fridge though.
Recenserad 10 oktober 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: