2015
Mycket bra 8,0
baserat på 8021 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 8021 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,3
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

LEE från Sydkorea
Ensamresenär
Standard Tvåbäddsrum med utsikt över staden
Bodde i 4 nätter i januari 2016
good
clean and comfortable.
Recenserad 25 januari 2016

YANG-TE från Taiwan
Par
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i januari 2016
good
Good location good service good price
Recenserad 25 januari 2016

Jeonghyeon från Sydkorea
Ensamresenär
Standard Tvåbäddsrum med utsikt över staden
Bodde en natt i januari 2016
Just comfort
Comfort but a bit far from MTR
Recenserad 24 januari 2016

Leng-chia från Taiwan
Par
Standard Tvåbäddsrum med utsikt över staden
Bodde en natt i januari 2016
The staffs are very helpful
The hotel is clean! Although it is a little far from MRT, but the staffs were very helpful and kindly provided assistance when we had problems.
Recenserad 24 januari 2016

Siriluck från Thailand
Affärsresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i maj 2015
value for money
It's located in a walking distance to tram and MTR. The room is really IBIS style, just big enough to stay. There are Starbucks on the ground floor. The convenient store is just next door.
Recenserad 23 januari 2016

Tay från Singapore
Par
Standard Queen-rum
Bodde i 4 nätter i januari 2016
Review on my stay
Price only
It was a little far from MTR. The hotel staff was not able to assist in booking any big taxi.
Recenserad 19 januari 2016

Pakorn från Thailand
Par
Standard Tvåbäddsrum med utsikt mot hamnen
Bodde i 2 nätter i januari 2016
Good
Location
Recenserad 18 januari 2016

Peter från Australien
Ensamresenär
Standard Tvåbäddsrum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i januari 2016
Comfortable and well located to Cat street market
Size of rooms, decor, Starbucks downstairs
Nice comfortable hotel however good food was a little walk away. Shopping was at least 20 minutes walk.
Recenserad 17 januari 2016

Martin från Tyskland
Ensamresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 9 nätter i september 2015
Nice location, modern and comfortable rooms
Location, comfort, cleanliness
Ibis is a very nice place to stay in Hong Kong. Located in Sheung Wan it it is located very close to some of Hong Kongs old landmarks as well as to modern Hong Kongs attractions.
Recenserad 14 januari 2016

Andre från Singapore
Par
Standard Queen-rum
Bodde en natt i januari 2016
Typical IBIS
Fuss free, good necessities, clean
It provides what you normally expect of the IBIS branding. However, the location is quite far away from the IFC. I do strongly recommend taking the complimentary shuttle bus from Hong Kong station, instead of carrying your luggage all by yourself trying to find your way to the hotel.
Recenserad 11 januari 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: