2015
Mycket bra 8,0
baserat på 8021 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 8021 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter
Verifierade omdömen

Eunjung från Sydkorea
Ensamresenär
Standard Tvåbäddsrum med utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i februari 2016
Good
Good
Recenserad 11 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Calista från Malaysia
Ensamresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i december 2015
I like the hotel location
Location, Clean and Neat
I like the location of the hotel, it's convenient for guests who like to travel hk island by tram. The room is very small but clean. Well maintained the quality of Ibis worldwide.
Recenserad 06 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Kwangik från Sydkorea
Affärsresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i januari 2016
Normal level of Hotel
not bad to stay one night or two night
Recenserad 02 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

HUNG från Taiwan
Affärsresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 3 nätter i december 2015
price
so expensive price in 12/31
Recenserad 01 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Seungdam från Sydkorea
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde i 3 nätter i januari 2016
The foom is clean and location is very good
Room clean And stuff are friendly and the location is very good
Recenserad 01 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jim från Storbritannien
Affärsresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 8 nätter i januari 2016
Expensive!
Was told on arrival that had to pay for an upgrade to a harbour view which amounted to HKD1320 for the 8 day stay. Breakfast was very bad value for money unpleasant and expensive so had to eat out Room small and stuffy with very noisy air con
Recenserad 01 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

SunJoo från Sydkorea
Ensamresenär
Standardrum med 2 enkelsängar och stadsutsikt
Bodde i 3 nätter i januari 2016
good
good
Recenserad 29 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

xunhui från Hongkong
Ensamresenär
Standard Queen-rum
Bodde en natt i januari 2016
worthy
good location, clean and right price
good
Recenserad 27 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHAN från Australien
Ensamresenär
Standard Queen-rum
Bodde en natt i januari 2016
Convenient, Cost Effective
Location, Cost, Friendly Staff
Good. highly recommended for short stays
Recenserad 27 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Tiago från Portugal
Gruppresenär
Standard Dubbelrum med utsikt mot hamnen
Bodde i 2 nätter i december 2015
Great view
View, location and price
The view from the rooms facing the harbour is great. The hotel has a very convenient location and a good price.
Recenserad 26 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: