Utmärkt 8,1
baserat på 1977 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1977 omdömen
  • Renlighet 8,5
  • Faciliteter 8,5
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,3
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

Loh från Singapore
Ensamresenär
Premium-våning deluxe
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Recenserad 08 september 2016

teruhiko från Japan
Reste med partner
Dubbelrum/tvåbäddsrum Deluxe Residence Club
Bodde en natt i september 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Recenserad 06 september 2016

Karla från Filippinerna
Familj med småbarn
Tvåbäddsrum Superior - Deluxe-våningen
Bodde i 4 nätter i september 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Recenserad 06 september 2016

KOK från Singapore
Reste med partner
Premium-våning deluxe
Bodde en natt i augusti 2016
nice
very nice hotel and good location
Recenserad 06 september 2016

Sami från Finland
Reste med partner
Dubbelrum/tvåbäddsrum Deluxe Residence Club
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Recenserad 02 september 2016

REBECCA från Australien
Reste med partner
Premium-våning deluxe
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Recenserad 02 september 2016

YUE från Kanada
Familj med äldre barn
Svit Deluxe mot hamnen
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Recenserad 25 augusti 2016

Kwok från Storbritannien
Familj med småbarn
Dubbelrum/tvåbäddsrum Deluxe med utsikt över hamnen - Premiumvåning
Bodde i 2 nätter i juli 2016
5*hotel
Their isn't much I can complain about. The only thing I can say is the room can do with a refurbishment. It's still look quite good tho
Recenserad 02 augusti 2016

Yan från Malaysia
Reste med partner
Rum King/Tvåbäddsrum Deluxe - Deluxe-våningen
Bodde i 2 nätter i juli 2016
good location
location is good, wifi is fine for us. Breakfast not much choice.
Recenserad 02 augusti 2016

lucy från Indonesien
Familj med småbarn
Tvåbäddsrum Superior - Deluxe-våningen
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Super
Good service and location
Recenserad 31 juli 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: