Utmärkt 8,1
baserat på 1981 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1981 omdömen
  • Renlighet 8,5
  • Faciliteter 8,5
  • Läge 8,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,3
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

Daniel från Singapore
Familj med små barn
Tvåbäddsrum Superior - Deluxe-våningen
Bodde i 3 nätter i september 2016
Good stay
Definitely value for money. We were not assigned a room with harbour view but that's ok as we were out most of the time. The housekeeping ladies were friendly and engineering issue was rectified promptly. The boy stationed at the pool should pay less attention to his mobile phone and be more service oriented.
Recenserad 09 september 2016

Pui från Hongkong
Par
Rum King/Tvåbäddsrum Deluxe med utsikt över hamnen - Deluxevåningen
Bodde en natt i september 2016
Nice
Very clean and tidy, good view
Recenserad 08 september 2016

Loh från Singapore
Ensamresenär
Premium-våning deluxe
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Just ok
Receptionists are friendly, but room pellow are to soft and blanked are to think. When Shower the water don't flow well in to the pipe hold .
Recenserad 08 september 2016

teruhiko från Japan
Par
Dubbelrum/tvåbäddsrum Deluxe Residence Club
Bodde en natt i september 2016
Next time I will use this hotel!
I like this hotel 14th floor club room !
Recenserad 06 september 2016

Karla från Filippinerna
Familj med små barn
Tvåbäddsrum Superior - Deluxe-våningen
Bodde i 4 nätter i september 2016
Not bad of a stay.
For the price, it is great.
Recenserad 06 september 2016

KOK från Singapore
Par
Premium-våning deluxe
Bodde en natt i augusti 2016
nice
very nice hotel and good location
Recenserad 06 september 2016

Sami från Finland
Par
Dubbelrum/tvåbäddsrum Deluxe Residence Club
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Bed bugs?
I got bed bug bites during our three night stay! Mold problem was not too bad but not worth the price we payed!
Recenserad 02 september 2016

REBECCA från Australien
Par
Premium-våning deluxe
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Old run down
Hotel room was old and needed up doing Staff were untrained especially the concierge No life to the hotel, especially on reception Quite dull and boring Bar on top level was good with good views
Recenserad 02 september 2016

YUE från Kanada
Familj med äldre barn
Svit Deluxe mot hamnen
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
No complaints
This time was the nicest experience living here. Good service, nice harbour view, clean, and comfortable. Will be here next time.
Recenserad 25 augusti 2016

Kwok från Storbritannien
Familj med små barn
Dubbelrum/tvåbäddsrum Deluxe med utsikt över hamnen - Premiumvåning
Bodde i 2 nätter i juli 2016
5*hotel
Their isn't much I can complain about. The only thing I can say is the room can do with a refurbishment. It's still look quite good tho
Recenserad 02 augusti 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: