Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,3
baserat på 661 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 661 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,2
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

Birgitta L. från Tyskland
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i september 2013
In the buzz of LanKwaiFong
Centrally located, comfortable rooms, good service
Staff very helpful, good restaurants and bars in the hotel and around, room quiet. Great area for going out.
Recenserad 18 september 2013

David W. från USA
Affärsresenär
Bodde en natt i december 2012
Clean but small rooms
Close to bars, restaurants and nightlife
Rooms are clean and hotel is conveniently located next to Lan Kwai Fong. Thus, the hotel is very close to restaurants and bars and shopping. It has access to Hollywood road and Lan Kwai Fong. Walking distance to Central. But did not see any hotel restaurants, although there are third party restaurants in the building. Did not find a pool, thus more for business travelers.
Recenserad 15 september 2013

TANG Y. från Hongkong
Affärsresenär
Bodde i 5 nätter i augusti 2013
Good for people who enjoy nightlife as well
centrally located to business area, close to shopping arcades and Lan Kwai Fong
Will be back next time, highly recommended. Good price at the same rate with an upgrade to a L600 room.
Recenserad 05 september 2013

Casimir C. från Singapore
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2013
Pleasant and fuss-free
Location, Room and Price
Extremely pleasant and fuss free. Will definitely be back again
Recenserad 01 september 2013

Amika A. från Thailand
Gruppresenär
Bodde i 4 nätter i augusti 2013
great place to stay
clean comforrtable good location
Recenserad 30 augusti 2013

Amika A. från Thailand
Gruppresenär
Bodde i 4 nätter i augusti 2013
comfortable place
comfortable good nice
Recenserad 29 augusti 2013

Amika A. från Thailand
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2013
nice place
comfortable clean nice
Recenserad 28 augusti 2013

Lucun C. från Kina
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2013
convenient,clean, and cozy
convenient, easy access to food place, bars, and shopping mall
everything is good, except the noise from disco at night even though i stay in 12th floor.
Recenserad 25 augusti 2013

Arlene B. från Filippinerna
Affärsresenär
Bodde en natt i augusti 2013
Fabulous Stay
Location, Night life, Hip
Comfortably awesome! Nice hotel, good location, access to everything.
Recenserad 21 augusti 2013

brian F. från Indonesien
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i augusti 2013
good
clean, friendly, wild n young
firstly I doesnot know this hotel located near the nightlife. For you guys who love nightlife, it should good for you
Recenserad 20 augusti 2013


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: