Utmärkt 8,3
baserat på 669 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 669 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,3
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

Vitavas från Thailand
Affärsresenär
G600 LKF Lyxrum
Bodde en natt i januari 2015
Big room
The room is big, good for nightlife, good food
Like the room, it is quite big.
Recenserad 17 januari 2015

Benedict från Singapore
Gruppresenär
Bodde i 4 nätter i januari 2015
Will come back
Awesome location
Recenserad 16 januari 2015

Alfred från Schweiz
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i december 2014
Good sized rooms at good location!
Room size, location, Tapas restaurant
I had a nice stay and the only serious complain is really the shower and the lack of a proper gym!
Recenserad 14 januari 2015

Joy från Indonesien
Familj med äldre barn
Bodde i 4 nätter i december 2014
Great value and location
Location, room size and clean.
Great service overall, although can be loud on weekend nights.
Recenserad 05 januari 2015

Bernard från Frankrike
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i oktober 2011
in the heart of the city
very hood location
Recenserad 22 december 2014

Hussain från USA
Ensamresenär
Bodde en natt i mars 2014
Middle of the Action
Location, well appointed rooms, large bathroom
The name of the hotel says it all. Hotel LKF is in the middle of the action. Very nice rooms with clean, comfortable bed and large bathroom. Given the location, I was surprised that noise was not a problem.
Recenserad 25 november 2014

Andrew från Singapore
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i november 2014
Buzzing location
Proximity to Lan Kwai Fong. Walking distance to Central. Good dining options within 200m.
Earplugs provided on side table to shut out the noise coming from the bars at the street level. For light sleeper, the vibrations from the bass cannot be eliminated unfortunately.
Recenserad 22 november 2014

Morgan från Frankrike
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i november 2014
Great chioice if you want to enjoy Hk nightlife
Location, bars and comfortable bed
Overall a good stay. Was upgraded which is always nice. Be ready to party as even at 5am you can still hear the music going on from the neighborhood
Recenserad 11 november 2014

David från Portugal
Ensamresenär
Bodde en natt i oktober 2014
Party Time
party, location, price
i only stay here when i go LKF
Recenserad 04 november 2014

Thy från Österrike
Gruppresenär
G600 LKF Lyxrum
Bodde i 3 nätter i oktober 2014
staff a bit unfriendly
great location, clean, good restaurant, bars are next door
alright as we have been charged for internet, as they mentioned booking through pagoda or similar won't get free wifi, which free wifi every where in HK
Recenserad 03 november 2014


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: