Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2815 omdömen
  • Renlighet 9,5
  • Faciliteter 9,4
  • Läge 8,2
  • Bekvämligheter på rummet 9,2
  • Personal 9,3
  • Valuta för pengarna 8,6
  • Mat/Middag 8,5
Sortera efter
Verifierade omdömen

Robert från Sverige
Reste med partner
Tvåbäddsrum/Rum King Club 36 med stadsutsikt och tillgång till Club Lounge
Bodde i 6 nätter i oktober 2011
Mycket bra hotell med trevlig personal
Trevlig personal, Rummen är bra planerade, fräscha och har bra teknisk utrustning. Interiören i badrummet mycket tilltalande. Spa och pool anläggningen håller mycket bra klass, Restauranten är mycket bra
Hotellet motsvarar alla förväntningar. All personal var mycket trevlig och tillmötesgående Läget är perfekt på Kowloonsidan med fin utsikt över Hongkong Island. Inom kort behagligt avstånd finns bra restauranter, shopping och kommunikationer (tunnelbanan, buss m.m.
Recenserad 18 november 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Catrin från Sverige
Reste med partner
Rum King/Tvåbäddsrum Icon 36 med hamnutsikt
Bodde i 8 nätter i juni 2011
Fantastiskt fint hotell med utmärkt service
Nybyggt, modernt och fräscht
spenderade 8 nätter med min sambo på icon hotell i hongkong. vi hade hamnutsikt från vårt rum och därmed en underbar utsikt över hongkongön och dess skyline med alla skyskrapor. även fast hongkong bjuder på mycket att se och uppleva, så spenderade vi med gott samvete mycket tid på vårt grymma hotell. vi åt lunch, låg vid poolen osv. det som skulle kunnat göra upplevelsen ännu bättre, var om spa´t hade varit färdigbyggt. men sammantaget är icon hotell väl värt pengarna och passar par och affärsresenärer. har man barn är kanske inte hotellet det bästa, såg inga nöjen för de minsta.
Recenserad 19 juni 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Wesley från Kanada
Reste med partner
Bodde en natt i september 2016
Simply the best
I had my best stay here. staffs work with passion. Food is incredible. The view is terrific. I will come back.
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wong från Hongkong
Affärsresenär
Rum King/tvåbäddsrum ICON 36 med en smartphone och utsikt över staden
Bodde en natt i augusti 2016
Recommended
Big room with impressive design
Recenserad 19 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

KAKI från Hongkong
Affärsresenär
Tvåbäddsrum/Rum King Club 36 med stadsutsikt och tillgång till Club Lounge
Bodde i 4 nätter i april 2016
good
good
Recenserad 16 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

KAKI från Hongkong
Affärsresenär
Tvåbäddsrum/Rum King Club 36 med stadsutsikt och tillgång till Club Lounge
Bodde i 5 nätter i april 2016
good
good
Recenserad 16 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jeanne från Australien
Reste med partner
Rum King/Tvåbäddsrum Icon 36 med stadsutsikt
Bodde en natt i september 2016
Excellent hotel and service
Loved it - only stayed one night but no complaints whatsoever. Facilities are faultless and hotel staff all extemrly helpful and attentive. Definitely will stay here next time we are in Hong Kong.
Recenserad 07 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

XIAOLU från Kina
Ensamresenär
Rum King/Tvåbäddsrum Icon 36 med stadsutsikt
Bodde en natt i september 2016
Very nice cozy hotel
Quite unique boutique hotel, very warm staff, will stay there again when I come to HK
Recenserad 06 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Paolo från Kanada
Familj med småbarn
Rum King/tvåbäddsrum ICON 36 med en smartphone och utsikt över staden
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
4th time
Love this hotel which is why I stay here every time in HK.
Recenserad 04 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

BUN från Malaysia
Affärsresenär
Tvåbäddsrum/Rum King Club 36 med stadsutsikt och tillgång till Club Lounge
Bodde i 5 nätter i augusti 2016
club room
Club lounge staff were rude and disrespectful. Totally an above and beyond experience to the bottom pit.
Recenserad 01 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: