Tillbaka till hotellinfo

Bra 7,5
baserat på 4440 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 4440 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 6,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Personal 7,8
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

Kelly C. från Singapore
Affärsresenär
Bodde en natt i maj 2016
Harbour Plaza Resort City
Comfortable room with good size but décor is a bit dated. Must pay for Wifi use. Breakfast buffet is very limited in selection and crowded with tourists
Recenserad 22 juli 2016

Mead V. från Storbritannien
Reste med partner
Bodde i 6 nätter i juli 2016
good value for money, good facilities, good staff
Not in town but have shuttle bus. Very reasonable priced. Only a bit old but clean enough. Staff speaks good english.
Recenserad 20 juli 2016

Joseph W. från
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Clean place out in New Terrritories. They have a shuttle to/from airport and Tsim Sha Tsui because
If you're looking for value and don't mind the distance, this is a good hotel. Think of this as equivalent to a Doubletree Hotel or Crowne Plaza in a suburb.
Recenserad 20 juli 2016

Kelly C. från Singapore
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i juli 2016
fantastic service
The room is really big! Clean and well prepared. The staff from the front desk, to concierge and room attendants are just superb! Very friendly and helpful!
Recenserad 20 juli 2016

Rodolphe E. från USA
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Value For Money
Location is good, next to transportation hub, mtr and buses, with park and shopping mall nearby, hotel also offers express shuttle service to the city
Recenserad 19 juli 2016

LaiYee C. från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i juli 2016
Nth
Nth
Recenserad 18 juli 2016

Lai F. från Kina
Familj med äldre barn
Bodde en natt i juli 2016
Good hotel
Price is reasonable. Location is good if you want to go Kowloon or new territory. Big room but far away from station.
Recenserad 17 juli 2016

khan K. från Storbritannien
Ensamresenär
Bodde en natt i juli 2016
Bad
No drinking water,no.shavers...
Recenserad 16 juli 2016

sun W. från Hongkong
Reste med partner
Bodde en natt i juli 2016
Clean and tidy
Approachable staff with clean and tidy environment in hotel
Recenserad 16 juli 2016

Mitchael B. från Indonesien
Familj med småbarn
Bodde i 8 nätter i juli 2016
Great holiday
Very well room and facility
Recenserad 13 juli 2016