arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,1
baserat på 2659 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2659 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 7,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,5
Verifierade omdömen

8,3 Sonny A.
Sverige
25 januari 2012
Mycket fint hotell
Trevlig personal, fina rum, bra utsikt
Vi bodde där över nyår i 3 nätter. Hotellet var mycket fint och rent. Vi blev uppgraderade till vån 40 utan extra kostnad. Fantastisk utsikt och mycket trevlig personal. Bara 3 min promenad till tunnelbanan som tog dig enkelt överallt. Närhet till en massa restauranger där man äter mycket billigare än på hotellet. Personligen nyttjade jag gymmet, poolen och bastun. Det som är negativt är givetvis priset på maten i hotellet, men det löste vi smidigt enl ovan. Samt att det är dyr internettaccess, dygn...

8,3 Patrik H.
Sverige
03 november 2011
Stilrent hotell
Otroligt fint rum och riktigt mysigt poolområde.
Bodde 3 nätter på Harbour Grand under okt 2011. Blev uppgraderad till en svit så jag bodde fantastiskt fint. När man bor mkt på hotell så har jag lärt mej uppskatta en riktigt skön säng och det var det verkligen här. Tog en halvdag off så jag la mej vid poolen. Kan rekommendera att om tid finns så ta en solstol och koppla av i denna riktigt mysig miljö. Kommer garanterat att bo här igen. / Poppe

9 Kent L.
Sverige
10 augusti 2011
Klassigt ställe med trevlig personal
Personalen, utomhuspool och vyn från både rummen och restaurangerna.
Personalen var tillmötesgående på de flesta punkter och försökte verkligen göra allt för att man ska känna sig välkommen och speciell. Concierge löser gärna problem som finns i hotellet som utanför. Generellt mycket professionellt omhändertagande förutom en liten incident(av den indiske dörröppnaren) i slutet av vistelsen som störde fullpotten.

7,3 Leif R.
Sverige
08 juni 2011
Härlig utsikt
Stora rum
Ett trevligt hotell med bra läge. Vacker utsikt på kvällen när alla neonljusen från Kowloon tänds på kvällen och speglar sig sig i vattnet. Mycket nära till t-bana och spårvagn. T-banan är enklast och snabbast medan spårvagnen ger en utmärkt utsikt från andra våningen. Men räkna med att få stå oavsett vilket transportmedel du väljer. Vill du sitta får du ta en taxi. Hotellet vill sälja dyr dygnssurf eller billigare kontantkort men om du behöver tillgång till nätet så be om en månadssurf även om du bara stannar några dagar. Det blir billigare.

8,7 Erik J.
Sverige
26 april 2011
Nytt hotel med panoramautsikt över Hong Kong
Resturangen och uteserveringen högst upp i världsklass
nytt fräscht hotell som dock ligger lite fel. kommer bli fantastiskt om det byggs upp andra fina hotell, shopping center mm runt omkring. poolen och skybar var bäst på hotellet.

7,3 peter N.
Sverige
04 april 2011
Fantastisk utsikt
Bra rum, bra läge, utsikt
generellt sätt nöjd, härligt läge för fantastisk night view över hk! dock inte speciellt anpassat för barnfamiljer, tex är små barn ej välkomna till restaurangen

8,3 Katarina B.
Sverige
15 januari 2010
Harbour Grand, en positiv överaskning
Hotellet är nytt, fräscht och har allt man kan önska sig om man kan tänka sig bo på Hong Kong-sidan. Frukostbuffén är enorm och baren har en fin utsikt över både Kowloon-sidan och Victoria harbour.
Servicen är inte helt inkörd än, men all personal är vänlig och hjälpsam.
Harbour Grand var verkligen prisvärt. Rummen var stora och fina, städningen lämnade inget annat att önska och det var lätt att ta sig till och från hotellet. Hotellet erbjuder även fri transport ned till stan två gånger i timmen.Gymet, poolen och bastun var alla fräscha. Frukostbuffen var enorm, men kanske lite onödigt dyr. Gäller även övriga restauranger/barer på hotellet.

8,7 Christian B.
Sverige
13 januari 2010
Lyx utan personlighet
Snyggt
Många i personalen visste inget om service
Ett otroligt snyggt hotell vid Forrest Bay (North Point). Nära kommunikationer. Kunde ha varit ett riktigt bra hotell men personalen drog verkligen ner helhetsintrycket - nonchalant bemötande från både conciergeservice och frukostpersonal. Annars var rummen snygga, frukosten god, gymmet bra, skybaren med fantastisk utsikt och goda drinkar... Ja med lite serviceutbildning kan detta bli ett grymt bra hotell.

8,8 sineenart C.
Thailand
27 juni 2016
Best service/ good food
The hotel shuttle bus go to HCEC in morning time (just during the show).

9,6 David G.
Storbritannien
26 juni 2016
Just back from Harbour Grand HK
My wife and I have just returned from a week in this lovely hotel. We had a room on the 39th floor and the view over the harbour was fabulous. The view from the 'Club' lounge was better still. 'Club' facilities and service were excellent as were the hotel's pool, gym and spa. Staff were numerous, competent and polite. The hotel is located on the fringe of the hotel district but as Fortress Hill MTR station is 200m from the hotel accessing Central / Kowloon etc. is simple and quick.