Utmärkt 8,1
baserat på 2768 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2768 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,3
  • Läge 7,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,4
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Joachim från Sverige
Reste med partner
Deluxerum med utsikt mot hamnen
Bodde en natt i februari 2012
Fantastiskt!
Fantastisk restaurang på 44e våningen.
Bodde 2 nätter på vår väg till Filippinerna. På vägen hem bokade vi samma hotell igen. Rent, fantastisk service, underbar mat på 44e våningen. Kommer garanterat bo på detta hotell nästa gång jag/vi är i Hong Kong. Åkte i Januari/feb, så poolen på hotellet var stängd. Ute temperaturen var bara ca 15-20 grader.
Recenserad 10 februari 2012

Sonny från Sverige
Reste med partner
Deluxerum med utsikt mot hamnen
Bodde i 3 nätter i december 2011
Mycket fint hotell
Trevlig personal, fina rum, bra utsikt
Vi bodde där över nyår i 3 nätter. Hotellet var mycket fint och rent. Vi blev uppgraderade till vån 40 utan extra kostnad. Fantastisk utsikt och mycket trevlig personal. Bara 3 min promenad till tunnelbanan som tog dig enkelt överallt. Närhet till en massa restauranger där man äter mycket billigare än på hotellet. Personligen nyttjade jag gymmet, poolen och bastun. Det som är negativt är givetvis priset på maten i hotellet, men det löste vi smidigt enl ovan. Samt att det är dyr internettaccess, dygn...
Recenserad 25 januari 2012

Patrik från Sverige
Affärsresenär
Premier-rum med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i oktober 2011
Stilrent hotell
Otroligt fint rum och riktigt mysigt poolområde.
Bodde 3 nätter på Harbour Grand under okt 2011. Blev uppgraderad till en svit så jag bodde fantastiskt fint. När man bor mkt på hotell så har jag lärt mej uppskatta en riktigt skön säng och det var det verkligen här. Tog en halvdag off så jag la mej vid poolen. Kan rekommendera att om tid finns så ta en solstol och koppla av i denna riktigt mysig miljö. Kommer garanterat att bo här igen. / Poppe
Recenserad 03 november 2011

Kent från Sverige
Familj med småbarn
Premier-rum med havsutsikt
Bodde i 4 nätter i juli 2011
Klassigt ställe med trevlig personal
Personalen, utomhuspool och vyn från både rummen och restaurangerna.
Personalen var tillmötesgående på de flesta punkter och försökte verkligen göra allt för att man ska känna sig välkommen och speciell. Concierge löser gärna problem som finns i hotellet som utanför. Generellt mycket professionellt omhändertagande förutom en liten incident(av den indiske dörröppnaren) i slutet av vistelsen som störde fullpotten.
Recenserad 10 augusti 2011

Leif från Sverige
Reste med partner
Premier-rum med havsutsikt
Bodde i 10 nätter i december 2010
Härlig utsikt
Stora rum
Ett trevligt hotell med bra läge. Vacker utsikt på kvällen när alla neonljusen från Kowloon tänds på kvällen och speglar sig sig i vattnet. Mycket nära till t-bana och spårvagn. T-banan är enklast och snabbast medan spårvagnen ger en utmärkt utsikt från andra våningen. Men räkna med att få stå oavsett vilket transportmedel du väljer. Vill du sitta får du ta en taxi. Hotellet vill sälja dyr dygnssurf eller billigare kontantkort men om du behöver tillgång till nätet så be om en månadssurf även om du bara stannar några dagar. Det blir billigare.
Recenserad 08 juni 2011

Erik från Sverige
Affärsresenär
Deluxerum med utsikt mot hamnen
Bodde i 2 nätter i april 2011
Nytt hotel med panoramautsikt över Hong Kong
Resturangen och uteserveringen högst upp i världsklass
nytt fräscht hotell som dock ligger lite fel. kommer bli fantastiskt om det byggs upp andra fina hotell, shopping center mm runt omkring. poolen och skybar var bäst på hotellet.
Recenserad 26 april 2011

peter från Sverige
Familj med småbarn
Deluxerum med utsikt mot hamnen
Bodde i 2 nätter i mars 2011
Fantastisk utsikt
Bra rum, bra läge, utsikt
generellt sätt nöjd, härligt läge för fantastisk night view över hk! dock inte speciellt anpassat för barnfamiljer, tex är små barn ej välkomna till restaurangen
Recenserad 04 april 2011

Katarina från Sverige
Reste med partner
Superior-rum med utsikt mot hamnen
Bodde i 5 nätter i januari 2010
Harbour Grand, en positiv överaskning
Hotellet är nytt, fräscht och har allt man kan önska sig om man kan tänka sig bo på Hong Kong-sidan. Frukostbuffén är enorm och baren har en fin utsikt över både Kowloon-sidan och Victoria harbour.
Servicen är inte helt inkörd än, men all personal är vänlig och hjälpsam.
Harbour Grand var verkligen prisvärt. Rummen var stora och fina, städningen lämnade inget annat att önska och det var lätt att ta sig till och från hotellet. Hotellet erbjuder även fri transport ned till stan två gånger i timmen.Gymet, poolen och bastun var alla fräscha. Frukostbuffen var enorm, men kanske lite onödigt dyr. Gäller även övriga restauranger/barer på hotellet.
Recenserad 15 januari 2010

Christian från Sverige
Gruppresenär
Superior-rum med utsikt mot hamnen
Bodde i 3 nätter i januari 2010
Lyx utan personlighet
Snyggt
Många i personalen visste inget om service
Ett otroligt snyggt hotell vid Forrest Bay (North Point). Nära kommunikationer. Kunde ha varit ett riktigt bra hotell men personalen drog verkligen ner helhetsintrycket - nonchalant bemötande från både conciergeservice och frukostpersonal. Annars var rummen snygga, frukosten god, gymmet bra, skybaren med fantastisk utsikt och goda drinkar... Ja med lite serviceutbildning kan detta bli ett grymt bra hotell.
Recenserad 13 januari 2010

Lim från Singapore
Reste med partner
Club Deluxerum med hamnutsikt
Bodde i 2 nätter i september 2016
Na
Na
Recenserad 25 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: