Mycket bra 7,9
baserat på 4631 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 4631 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter

bernard från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2014
Good hotel
The cleanness of the room, location and service over at the front counter are great.
nothing much to complaint about. Really nice hotel to stay in.
Recenserad 13 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Kanjana från Thailand
Familj med småbarn
Trippe - 3 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i januari 2015
Good one
Good location, clean, new
Recenserad 13 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Sandee från Singapore
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i september 2014
Nice Hotel, great location
Location, Price, service
Service and Location are not compromised by the price that we have paid. Only 5 minutes walk to Jordon MTR, will book this hotel again next time in HKG.
Recenserad 12 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Chia från Singapore
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2015
Good Hotel
First, the hotel is acessible by bus no A21 from the airport. You can take the bus A21 from the airport and alight at Nathan Hotel. Eaton Hotel is just next to Nathan Hotel. 2nd, 5 mins walk to MTR.
During our stay, the bed is small for our liking. Therefore, if possible, opt for king size bed.
Recenserad 12 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Hans från Tyskland
Ensamresenär
Specialerbjudande
Bodde i 2 nätter i januari 2015
2015 Stay
Location, Price, Gym
Recenserad 11 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Kar från Singapore
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2014
GOOD LOCATION
GOOD LOCATION, CLOSE TO GOOD FOOD
Recenserad 10 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Kar från Singapore
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2014
Convenient location
Convenient location
THE FURNISHING ON SOME FLOORS WERE OLDER THAN OTHERS. SOME OF THE ROOMS HAD BADLY STAINED CARPETS. CHECK IN AND OUT WERE SLOW.
Recenserad 10 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Chun från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i december 2014
Nice hotel
Location, Cleanliness
We did not dine at the hotel, thus we do not know how to rate it. Other than that, we are happy with our stay ar the hotel.
Recenserad 09 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Son från Australien
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i januari 2015
Nice, convenient
Location, cleanliness , nice
Sogood
Recenserad 09 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Lee från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i december 2014
1 among many choices
Location if u want to be in Jordon
Location OK but the rooms are really small. My wife and I each have a big luggage. We have to take turns to open it.
Recenserad 09 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: