Bra 7,4
baserat på 1738 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1738 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,1
  • Läge 7,2
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Service 7,7
  • Valuta för pengarna 7,4
  • Mat/Middag 6,6
Sortera efter

Louella från Filippinerna
Par
Bodde en natt i september 2016
Clean hotel
Clean and friendly staffs,
Recenserad 15 september 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

Rolf från Tyskland
Ensamresenär
Rum Superior med 1 queen size-säng eller 2 enkelsängar och gratis Wi-Fi
Bodde i 2 nätter i september 2016
Great value for money
Clean, spacious, and nice staff. No problems whatsoever--I had an excellent stay!
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Louella från Filippinerna
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Clean and accommodating
The hotel is very clean, Staffs are accommodating and food is good.
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

KHIM från Singapore
Ensamresenär
Superior-rum (nyligen renoverad)
Bodde i 2 nätter i december 2015
It was OK...
Well... if you don't mind the cemetery across the road from the hotel, i guess it is fine. My room window is covered with fostered glass, i can only guess the room is facing it. It's just fine, nothing to shout about.
Recenserad 10 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Christopher från Storbritannien
Affärsresenär
Executive Svit med 2 sovrum - Inklusive frukost
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Good stay, nice room
Facilities good, clean, friendly helpful staff. Breakfast selection poor, so if you value your breakfast highly, stay elsewhere. Otherwise all ok.
Recenserad 04 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Lynette från Singapore
Grupp
Standardrum
Bodde en natt i augusti 2016
not bad value
the rooms are clean and modern, and the handy portable wifi available in each room for free usage to each guest was definitely a plus-point. the location is a little bit out-of-the-way, if you are thinking of getting a taxi, as the main drop-off point for the hotel requires taxis to take a detour - this is quickly resolved by getting taxis to drop you off to the side, but first-timers to this hotel probably wouldnt know.
Recenserad 29 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

John från Australien
Affärsresenär
Standardrum
Bodde en natt i juni 2016
NO COMPLAINTS
AS FAR AS HONG KONG BUSINESS HOTELS GO IT WAS GOOD
Recenserad 29 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yu från Malaysia
Grupp
Bodde i 3 nätter i juni 2016
newly renovated, friendly staff
newly renovated, friendly staff, located just behind a muslin cemetery but all good. regular shuttle works well
Recenserad 22 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chandan från Sri Lanka
Par
Standardrum
Bodde en natt i augusti 2016
Good breakfast and comfortable room
The Cosmopolitan is a comfortable hotel offering a good breakfast. It was convenient for our one night stay.
Recenserad 15 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Hui från Singapore
Affärsresenär
Standardrum
Bodde i 4 nätter i december 2015
Free shutter bus to MTR
not a very convenient location but hotel provide free shutter bus to MTR stations and other locations
Recenserad 12 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: