Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 804 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 7,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,1
Sortera efter

POON från Hongkong
Par
Deluxe Svit med 1 sovrum - Specialerbjudande
Bodde en natt i oktober 2015
Great seaview
Kitchen, seaview, spacious
It was so far ok, but staff are not so helpful.
Recenserad 16 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Franz från Hongkong
Ensamresenär
Svit med utsikt mot hamnen
Bodde en natt i januari 2015
service appartment
big bath room
i liked to stay there coz of the big bath room and the room size the view from the big window is nice too.....
Recenserad 14 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Martin från Tyskland
Familj med små barn
Svit med utsikt mot hamnen
Bodde i 6 nätter i maj 2015
Huge space for Hong Kong Standard
Space, walking distance to MTR, view
Easily 4 times bigger than a typical hotel room in Hong Kong with nice view on the harbour. Extention on the Hong Kong Island line of MTR gave an extra option to access the hotel. Very good value on money. Will definitely return.
Recenserad 13 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Yi från Hongkong
Par
Svit med utsikt mot hamnen
Bodde en natt i juli 2015
A Cozy Hotel
- hotel room is spacious & neat, very nice sea view, well equipped kitchenette
Recenserad 06 oktober 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Youngmin från Hongkong
Ensamresenär
Deluxe Svit med 1 sovrum - Specialerbjudande
Bodde en natt i augusti 2015
Memoriable CF
Nice view with big space!
One thing needs to be improved upon the phone calling to the front desk. I can't find any phone call number to reach the front desk service.
Recenserad 24 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

David från Kanada
Ensamresenär
Svit med utsikt mot hamnen
Bodde en natt i september 2015
Well designed super spacious service apartment
Size, laundry, view
Aside from a miserable check in agent (evening shift) this is a real find for Hong Kong : amazingly large suites, effectively your own private lift (make sure to take the right one) unobstructed harbour views from all but the lowest floor. The furnishings are IKEA style but thoughtfully laid out; so if luxury fabrics and cosseting staff are what you seek this is not for you.
Recenserad 24 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Sze från Hongkong
Familj med små barn
Svit med utsikt mot hamnen
Bodde en natt i augusti 2015
Clean environment! Big room!
Fantasitc harbor view; Clean and comfortable room; Nice staffs
Recenserad 16 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Sze från Hongkong
Familj med små barn
Svit med utsikt mot hamnen
Bodde i 2 nätter i augusti 2015
Big room and nice harbour view
Big and clean room; Friendly staffs; Nice view
Recenserad 16 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Fong från Storbritannien
Par
Svit med utsikt mot hamnen
Bodde en natt i september 2015
Value for money
Room size
Recenserad 14 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Shea från Nya Zeeland
Ensamresenär
Deluxe Svit med 1 sovrum - Specialerbjudande
Bodde en natt i augusti 2015
Very spacious
spacious with cooking facilities, friendly staff
Recenserad 08 september 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: