Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 8148 omdömen
  • Renlighet 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Personal 7,0
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

KIAN från Singapore
Gruppresenär
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i april 2015
hotel with good location
good location, quick check-in, near MTR
the hotel is situated at location near MTR stn, the room is small and toilet is very compact. this is typical size for hong kong hotel room. check in is quick and though check in time is 2.00pm, but whne they have room, they let us have it early.
Recenserad 28 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Terence från Singapore
Affärsresenär
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i oktober 2014
Good Hardware and Good Design
price, location,
Happy guest
Recenserad 28 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Sasiphan från Thailand
Reste med partner
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i april 2015
Very Clean, Good location , Comfortable
Very Clean, Good location , Comfortable
The hotel is very good location and clean.
Recenserad 27 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Kok från Singapore
Reste med partner
Standard Tvåbäddsrum
Bodde en natt i april 2015
budget hotel in a good location
good location
Recenserad 26 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Kok från Singapore
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i april 2015
good location hotel
location location location
Recenserad 26 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Sim från Malaysia
Affärsresenär
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i april 2014
Good for shopping.
Easy shooping, food and location.
Ok for shopping.
Recenserad 25 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Liew från Malaysia
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i april 2015
Good location
The location is good. downstairs have a lot shop like money changer , cafe, seven, eleven etc.is very convenient for us..i
Everything is good except the toilet is extremely small. if u r a big size ppl don't book this hotel
Recenserad 22 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Joan från Malaysia
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i januari 2015
Good location but small bathroom
Location, MTR, Value for $
This Hotel is located just few steps aways from MRT station Yau Ma Tei. The location is the best. one bad thing is the bathroom very very very small.
Recenserad 21 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Wingty från USA
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i april 2015
Return guest, small room
Good location, nice staff, free wifi
Return guest, good location but room is too small, and bad smell this time.
Recenserad 19 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Siew från Malaysia
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde en natt i april 2015
Good Location
Location, Value for money & Clean
Recenserad 19 april 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: