Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 8148 omdömen
  • Renlighet 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Service 7,0
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

Swee från Singapore
Grupp
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde i 5 nätter i december 2015
Great Location
Location,Affordable & Value for Money
It was great. The bathroom is really small. We took the larger room (15 sqm) so it wasn't that bad between two ladies. Had space to open up our luggages. It will be good if they had provided us with some hangers so that we could air some of our jackets as it is the raining season now.
Recenserad 18 december 2015

Say från Singapore
Grupp
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i december 2015
Good stay & comfort
Clean good location easy transportation
Good , value for $
Recenserad 17 december 2015

Christiana från Filippinerna
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde i 3 nätter i december 2015
Good
Location
Recenserad 16 december 2015

Joyce från Singapore
Par
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Very good location
Very good location, many food places nearby
The best thing about this hotel is the location, its very near the train station and its very near central hong kong. Easy to get around. The hotel still looks new, the room is small as usual. It can sleep a maximum 2 of people only.
Recenserad 16 december 2015

Noppadon från Thailand
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde en natt i december 2015
Good location.
Good location, located in the shopping street.
Room is clean but too small.
Recenserad 15 december 2015

Len från Singapore
Par
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i december 2015
good location
Good location for shopping and eating.
Recenserad 14 december 2015

florencia från Chile
Grupp
Familj
Bodde i 3 nätter i december 2015
Great value for money
Great location near the subway station, not that small room considering we were in hong kong and clean
Great stay
Recenserad 14 december 2015

CHEE från Singapore
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde i 7 nätter i december 2015
Casa Hotel Review
Location, Friendly Staff, Cleanliness
Recenserad 13 december 2015

Chalit från Thailand
Familj med små barn
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i december 2015
location
location
Good
Recenserad 11 december 2015

Chua från Singapore
Familj med äldre barn
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i november 2015
Good location
Fast check in & out. Good housekeeping
Enjoyable
Recenserad 11 december 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: