Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 8148 omdömen
  • Renlighet 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Service 7,0
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter
Verifierade omdömen

Dieu från Vietnam
Par
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 5 nätter i januari 2016
Room Too Small
Room too small, and conform room is super small, but clean and staff performance is good, location is very convenience.
Recenserad 25 januari 2016

Cheng från Malaysia
Par
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i januari 2016
location
location and value for money
very good hotel for shopping trip.
Recenserad 20 januari 2016

Ong från Singapore
Grupp
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde i 5 nätter i januari 2016
Clean room
Convenient location, clean room and easy access to airport
Clean room but very small bathroom
Recenserad 20 januari 2016

Mohan från Malaysia
Ensamresenär
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i januari 2016
Bathroom smallest in Hong Kong
Location,security,tv channels
The toilet is so small that you can touch the sink, shower and pee at toilet bowl at the same time. Disappointed with it. They should consider renovating it. In tge sense of location, its great.
Recenserad 19 januari 2016

Kenning från Australien
Par
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 11 nätter i januari 2016
Review
Location, Near MTR, Near restaurants
rooms were clean, location of hotel near yau ma tei MTR station and near local restaurants and markets.
Recenserad 19 januari 2016

Ruth från Singapore
Grupp
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i januari 2016
Hotel with good location but small toilet
Location, Location, Location
The hotel is a stone's throw away from the MTR which makes it very convenient. However, the toilet is so small even in the family suite.
Recenserad 18 januari 2016

Chee från Malaysia
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde i 2 nätter i januari 2016
best location for short stay
middle of every where, food around the hotel. easy to get any transportation
nice small room but bath room over too small.
Recenserad 16 januari 2016

KHENG från Singapore
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde i 3 nätter i januari 2016
Budget hotel with excellent location
Excellent location, helpful concierge staff, provides all the necessary basic amenities
Very pleasant. Hotel is only a stone's throw from the mtr station and it's surrounded by good eating outlets. There's also public bus service to the airport. The only setback is that the toilet is way too small. Not suitable for big size guest.
Recenserad 15 januari 2016

Yuk från Kina
Ensamresenär
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i november 2015
all is good
low cost, tidy room, good staff
location is near MTR, room is clean and tidy, nice staff, will book next time.
Recenserad 15 januari 2016

Yuk från Kina
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde en natt i november 2015
No compliant
Tidy room, nice staff, good location
location is near MTR, room is clean and tidy, nice staff, will book next time.
Recenserad 15 januari 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: