Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 8070 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Personal 7,0
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 6,3
Verifierade omdömen

Saowanee E. från Thailand
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i januari 2016
great location
The most interesting point of Casa Hottel is one-minute walk from MRT station.
Recenserad 29 februari 2016

Ameilia A. från Indonesien
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i februari 2016
small room with extremely small toilet
good location, free wifi, nice staff
Pro : good location, bus stop & mrt outside the hotel, walking distance to ladies market, temple street night market, etc. Easy to find food & shopping. Really nice staff,they let us early check in& I can left my luggage for 4 days after check out. Con : old hotel, small room & extremely small toilet!!!
Recenserad 28 februari 2016

Shang L. från Malaysia
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i februari 2016
Small room but good location
Very limited space in the room especially the bathroom. Most of the program from cable tv not working properly. The only plus point is the location where it is very near to the MTR station and dining place.
Recenserad 22 februari 2016

Yunhua D. från Kina
Familj med småbarn
Bodde en natt i februari 2016
nice stay
location, location, location
tradeoff between location of noise
Recenserad 21 februari 2016

rosie J. från Filippinerna
Familj med äldre barn
Bodde i 4 nätter i februari 2016
family room
staff very accomodating always smilling, very good location near mtr and bus stop. room with enough space for your stuff. towel change every day. were very happy with our stay in casa hotel.
Recenserad 21 februari 2016

Lee C. från Singapore
Reste med partner
Bodde i 5 nätter i februari 2016
Good location and budget hotel
Good Location,transportation,value for money
The hotel near to mtr about 2 mins walk.from airport to hotel can take A21 bus and stop at station 9,the hotel is right opposite the main road side.the room is small and toilet is tiny,kettle and hair dyer is provided.It is good if mineral water is provided everyday.abit noisy at night as u can hear the voice from outside.overall still happy with the stay in this budget hotel.
Recenserad 20 februari 2016

Nathan O. från Singapore
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Clean room, excellent location
Nothing much to complain about for the price and location
Recenserad 19 februari 2016

Nathan O. från Singapore
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Clean room, excellent location
Nothing much to complain about for the price and location
Recenserad 19 februari 2016

WAI W. från Hongkong
Ensamresenär
Bodde en natt i december 2015
good location
location, location, location
Recenserad 15 februari 2016

WAI W. från Hongkong
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
very good location
lovcation, location, location
Recenserad 15 februari 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: