Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 8148 omdömen
  • Renlighet 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Personal 7,0
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter
Verifierade omdömen

Cheng från Malaysia
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i mars 2016
Good location
Easy access to MRT and bus station. However, room is compact and the bathroom is very small.
Recenserad 28 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sze från Hongkong
Ensamresenär
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i mars 2016
nil
nil
Recenserad 28 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

May från Malaysia
Gruppresenär
Familj
Bodde i 4 nätter i mars 2016
Location is great
Location is great!!!
Recenserad 28 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sarintorn från Thailand
Gruppresenär
Standard Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Location
Great location
Recenserad 28 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sarintorn från Thailand
Familj med småbarn
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Good location
Nice staff
Recenserad 28 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

keke från Indonesien
Familj med småbarn
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i mars 2016
Good hotel to stay in HK
I was staying fpr 3 nights with family witj 1 son. The room is "tiny" but the location is best. The staff is good, We be able to do early check-in as long as the room is ready. Less than 50 foot steps to MTR Yeau Ma Tei, just swing by to bus stop...Will come again next trip.
Recenserad 24 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chin från Malaysia
Ensamresenär
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i mars 2016
Extreme small bathroom
Great location nearby MTR station & many restaurants nearby. The room is dirty especially bathroom, too small & hard to take shower. Frankly, I will not stay at this hotel again in future.
Recenserad 23 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ORAWAN från Thailand
Gruppresenär
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i april 2015
Very Convenience
Small but goòoood.
Recenserad 22 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Irene från Singapore
Familj med småbarn
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i mars 2016
Staff
Staff is rude and unfriendly. Kids was just standing at the side of their counter and one of the male staff shove and give them a black face asking them not to stand there!
Recenserad 21 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

GAN från Malaysia
Familj med småbarn
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i mars 2016
A little Toilet and A sound from the next room
A little Toilet and A sound from the next room,The staff very helpfull,location near by shopping centre and go to airport got bus.
Recenserad 21 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: