Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 8148 omdömen
  • Renlighet 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Service 7,0
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

Ween från Malaysia
Familj med små barn
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i april 2013
convenience to reach public transport
good service from front line, housekeeping & the clean room .
I donot like the room because the door of the toilet is seethru and no clean drinking water provided.
Recenserad 06 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Shu från Singapore
Grupp
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i april 2013
Room is very small and noisy.
Room is very small and noisy. But its very near to MTR. Easily Accessible.
Recenserad 06 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Mun från Singapore
Par
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde en natt i april 2013
Good location but average room comfort
Location is great as it faces Nathan Road which allows easy access to shopping and many eateries. It is also very near to the Yau Ma Tei MTR which means easy access to public transport.
Overall, while the location is good, the room is quite small and the bathroom is a big disappointment. Frankly, we do not feel its value for money.
Recenserad 04 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

napoleao från Portugal
Par
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i april 2013
Very tiny room
Good location near to shopping district. Lot of restaurants. Near to the MTR.
The room is very small but the so call bathroom is very vert tiny.
Recenserad 04 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Yap från Malaysia
Par
Standard Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i april 2013
The room is too small expiacially the bath room.
Nothing is good.
Recenserad 03 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Danny från Indonesien
Ensamresenär
Standard Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i augusti 2012
small
...............................................
Recenserad 03 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Danny från Indonesien
Ensamresenär
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2012
small
small,nice,good..
Recenserad 03 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Stevan från Australien
Grupp
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i april 2013
Pleasant stay, fairly good value for Money
Location,access to public transport, clean.
Nice stay, bathroom was very small though. Would probably stay again for a short trip.
Recenserad 03 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Jason från Malaysia
Affärsresenär
Standard Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i april 2013
Easy come and go
Great location, Convenience Public Transport and Near to attractive night streets.
This is second times i stay in this hotel, due to good impression on 1st time. But this time was different. I knew that the room was small, but the bathroom was got terrible smell. I got to spray some perfume, When everytime i back to hotel. Maybe it's only happen in this room. They have another hotel called Casa Hotel Deluxe. Maybe can try it next time.
Recenserad 02 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Tony från USA
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde en natt i februari 2013
OK
location location
Recenserad 02 maj 2013
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: