Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 8148 omdömen
  • Renlighet 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Personal 7,0
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

KOK från Singapore
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde en natt i december 2013
Comfortable though expensive due to festive period
Location and next to MRT
Comfortable, convenient, and will choose this hotel again
Recenserad 13 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Christian från Indonesien
Affärsresenär
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i januari 2014
small room, but very nice location
location of this hotel is very good and next to mtr station
Recenserad 12 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Richard från Singapore
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde i 2 nätter i december 2013
Casa Hotel
Location
Recenserad 12 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

huee från Malaysia
Grupp
Standard Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i december 2013
noizy at night. small bathroom. small bed.
wifi. can keep our luggage eventhough we have check up.
loacation is good. can keep our luggage eventhough we have check out. close to mtr station. but small bed. small bathroom. noisy at sleeping time. would not recommend this hotel. still have a lot of choice.
Recenserad 12 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

SUTTHICHOK från Thailand
Par
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i januari 2014
Affordable, located near Yau Ma Tei MTR (exit C)
Affordable, good location, free wifi
Recenserad 12 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

lye från Malaysia
Ensamresenär
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde en natt i december 2013
poor room.noisy as the room is facing roads
good location
room is not design to stop noise fr outside.the room carpet is old j look untidy. hotel staff are friendly n fast to check me in. i was allowed to check in by 8am.
Recenserad 11 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Peijuan från Singapore
Grupp
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i januari 2014
relaxation
location,
As I was travelling on free and easy, thus, tend to sleep in late. however, the cleaning lady actually woke me up to clean the room. In addition, due to the poor sound cancellation, we were disturbed by the vacuum cleaner during our morning sleep.
Recenserad 09 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Mince från Indonesien
Grupp
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i februari 2013
Great budget hotel, centrally located
Affordable, easy check in/out, close to everything
The staff are courteous, making check in/out fast. Hotel is a good size for one that's located to everything. A minute walk from bus stop to/from airport.
Recenserad 09 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Chit från Malaysia
Affärsresenär
Standard Enkelrum
Bodde en natt i december 2013
Good location, easy access to public transport
Good location, easy access to public transport, shopping
Recenserad 07 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Daniel från Schweiz
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde i 7 nätter i december 2013
It was fine but the wifi was really bad.
Location, friendly staff, clean
Just fine, nothing special. Small but comfortable room. Hot shower was not working properly too bad for the cold weather. Staff are friendly and nice.
Recenserad 06 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: