Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 8148 omdömen
  • Renlighet 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Service 7,0
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter
Verifierade omdömen

ZHI från Kina
Affärsresenär
Standard Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juli 2016
decent hotel
very very good location, but a little bit old and too small and narrow. next time i will choose Casa Deluxe
Recenserad 13 juli 2016

chew från Malaysia
Familj med småbarn
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Location good, Food around, MTR just nearby
Small room but clean, location good
Recenserad 13 juli 2016

Ching från Singapore
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
commend
Bathroom small and clean staff very friendly
Recenserad 12 juli 2016

Siu från Hongkong
Affärsresenär
Standard Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juli 2016
just ok
just ok
Recenserad 11 juli 2016

Nichaphat från Thailand
Reste med partner
Standard Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Convenience
Very good location but need more improvement regarding to cleanliness.
Recenserad 11 juli 2016

Nattapong från Thailand
Reste med partner
Standard Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juli 2016
Best Location
Very near shopping street,MRT many local restaurant and very easy for shopping and travel around HongKong.
Recenserad 11 juli 2016

ong från Indonesien
Familj med äldre barn
Standard Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
great location for stay
Easy to find transportation, food, shops, markets, etc
Recenserad 10 juli 2016

ong från Indonesien
Familj med småbarn
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
good
Close to public transportation, food and various shops and markets
Recenserad 10 juli 2016

Bebie från Brunei
Familj med äldre barn
Deluxe Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Good Location.
Traveled in a group of 3. The hotel is located 1 min away from Yau Ma Tei station. Room is extremely small. Would recommend only if you'll be out the whole day and only needed a place to sleep at night. Despite the size of the room, it was still a pleasant stay afterall.
Recenserad 10 juli 2016

Dieter från Tyskland
Ensamresenär
Standard Enkelrum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Good native Hong Kong Location
It's a discrete and simple location in the middle of Kowloon. The hotel has western standards, is available at a reasonable price. That restaurant is not like other locations, when you like to have breakfast there , then you have to pay individually. this means smaller portions and paying for every coffee extra. Finally, you are in the middle of Kowloon and won't get more for your money.
Recenserad 09 juli 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: