Mycket bra 7,9
baserat på 3643 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3643 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 6,8
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 6,6
Sortera efter

Alexander från Sverige
Ensamresenär
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i oktober 2014
Excellent choice
Central, clean, large room, value for money
Very pleasant indeed, excellent value for money. I would absolutely recommend this hotel to anyone travelling to Hk
Recenserad 01 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Lau från Singapore
Gruppresenär
Bodde en natt i oktober 2014
Great location
Location... Convenient.... Affordable
Recenserad 31 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

HYEMIN från Sydkorea
Ensamresenär
Bodde en natt i december 2013
Clean, warm, Cozy
reasonable price, location, clean
Actually, the room was bigger than I thought. Reasonable price. But it was very noisy due to located near elevator! I couldn't sleep at all! Avoid the room near elevator, it'll be great!
Recenserad 31 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

png från Singapore
Familj med småbarn
Bodde i 3 nätter i oktober 2014
Accommodation a must at hk
Pleasant Customer service , reasonable stay and there a lot of nearby to amenities in that area.
Recenserad 27 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

E från Singapore
Gruppresenär
Standard Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Not too bad for the price
Location. Room size.
Breakfast was atrocious, not too much of an issue since food is easily available everywhere. I stayed in the corner room, which is friendly for disabled. Do request for a change if you are abled; the height of the super tiny basin is well below my knee, the shower was too low, making it very uncomfortable when washing up. (I'm only 1.6m by the way) Though they refused my request to a late checkout, the overall stay was OK. Great location, staff were friendly, room size is huge for a hotel in HK.
Recenserad 26 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Chen från Kina
Reste med partner
Bodde en natt i oktober 2014
Short Trip in Hong Kong
Good location, clean room
The location is very convenient, near to MTR, supermarket, money exchanger, and temple street night market.
Recenserad 25 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

DANIEL från Kanada
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i oktober 2014
Canadian Couple's review of Caritas Bianchi Lodge
Great view facing green space, quite
1. Great view facing green space 2. Relatively quite in the downtown area 3. Odor from Tobacco smoke in corridor, lack of enforcement of non-smoking rule. 4. Construction/renovation in progress
Recenserad 24 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

YEO från Singapore
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i oktober 2014
Cozy place
I like the room. It is very clean n comfortable.
It was nice overall. But the breakfast is not up to standard. Variety very little.
Recenserad 24 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Peter från USA
Ensamresenär
Bodde en natt i oktober 2014
I give it B+ overall
price, convenient, clean
Good except finding a taxi ain't so easy. The taxi drivers don't want to come to the lodge for short distance.
Recenserad 22 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Handy från Indonesien
Familj med småbarn
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i april 2014
ok
good value, decent size room and location
good
Recenserad 21 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: