Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1624 omdömen
  • Renlighet 7,2
  • Faciliteter 5,8
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 6,5
  • Service 7,3
  • Valuta för pengarna 7,3
  • Mat/Middag 5,2
Sortera efter
Verifierade omdömen

Kristine från Filippinerna
Par
Dubbelrum
Bodde en natt i januari 2015
Okay
Room is fine.
Recenserad 15 augusti 2016

Hui från Malaysia
Grupp
Enkelsäng rum
Bodde i 4 nätter i november 2015
Average value for money
The staff is friendly and will be there if solo travel again, well budget trip is value for stay.
Recenserad 14 augusti 2016

MARISA från Filippinerna
Par
Enkelsäng rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Tour
This is not a HOTEL this is only "IN" or "APARTEL" I am very disappointed with the staff she's very arrogant my kababayan pa naman has no consideration and they charged me for 1/2 day condering that I cannot checked out at 11:30 am and I come back for 3 pm for a reasonable reason. When I come back my baggage was already in thier office and the room already open so why they are charged me for 1/2 day considering they opened the room? The staff that they were from DAVAO she treated me to call the policemen. I'm very very disappointed and I'm not going to recommend this. With that kind very arrogant STAFF.
Recenserad 08 augusti 2016

Usa från Thailand
Grupp
Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Very good
Good location
Recenserad 07 augusti 2016

Erika från Filippinerna
Grupp
3 bäddsrum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Affordable, Good location, Clean rooms :)
It was perfect for us, even if the room seems small. Well, we don't mind the space anyway. We have this mindset everytime we travel, we're not there to stay inside our hotel or inn, we're there to explore the country. So staying at Hotel or Inn like Canada Hotel is recommended for backpackers like us. Happy Customer here! :) -thepoortravelerfromPH
Recenserad 01 augusti 2016

Justine från Filippinerna
Grupp
Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
affordable & accommodating staff
They clean our room everyday. New towels, bedsheets, blanket and pillow. The Filipina staffs were very approachable even the foreign staffs. It's very convenient in terms of transportation and food stops. It's near to mtr and almost to some of the attractions. It's just the air condition on the room we've stayed at, I think they need to check it. It takes long time before it cools our room.
Recenserad 21 juli 2016

victhor från Indonesien
Par
Dubbelrum
Bodde en natt i juni 2016
Superb Location
Tsim Sha Tsui
Recenserad 16 juli 2016

victhor från Indonesien
Par
Dubbelrum
Bodde en natt i juni 2016
Downtown hotel
Room Very tiny, but location is awesome, and very kind owner.
Recenserad 16 juli 2016

Albert från Filippinerna
Ensamresenär
Enkelrum
Bodde i 5 nätter i juni 2016
Canada Hotel
I will definitely stay at this place again.Its super value for money! Great price,great location,and the staff are amazing! I highly recommend this place!
Recenserad 16 juli 2016

Grace från Malaysia
Ensamresenär
3 bäddsrum
Bodde en natt i juni 2016
No comment
The area is not safety
Recenserad 10 juli 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: