2015
Utmärkt 8,1
baserat på 6659 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6659 omdömen
  • Renlighet 8,5
  • Faciliteter 7,7
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,3
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter
Verifierade omdömen

johan från Sverige
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i oktober 2009
Butterfly On Prat Hotel
Mycket fräscht och centralt beläget
Liten lobby, ingen bar etc. Långsam städservice
Hotellet erbjuder ett fräscht boende mycket centralt på Kowloon. Gångavstånd till Star ferries, Avenue of stars, Nathan road m.m. Servicen är OK, men inte i toppklass. Jag fick t.ex. fråga efter en försenad resväska som jag såg i receptionen. 3 tim senare kom ett meddelande att jag hade en väska att hämta. Jag fick uppfattningen att hotellet var helt nyöppnat och att personalen inte var riktigt inkörd. Sammantaget ett klart prisvärt alternativ för den som vill bo på Kowloon.
Recenserad 09 november 2009

Eunice från Filippinerna
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Excellent stay!
Location Cleanliness Staff Value for money
Recenserad 24 september 2016

Choy från Malaysia
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i september 2016
Butterfly on Prat Boutique Hotel Review
The hotel is clean, staff are friendly. Good location with 2 min walk to the East Tsium Sha Tsui MRT Station (N2 exit). It come with the smart phone service, which allow us to make local call without extra charges. The room is big. Highly recommended to family with children.
Recenserad 23 september 2016

CHONG från Malaysia
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i januari 2016
Great hotel and nice location
Room is nice and very comfortable bed.
Recenserad 21 september 2016

Bee från Singapore
Ensamresenär
Bodde en natt i september 2016
Good location
Hotel was near TST Mtr, exit A2. Full toiletries in the room. A lot of eateries nearby. Room was spacious and clean!
Recenserad 19 september 2016

Steven från Storbritannien
Reste med partner
Bodde i 5 nätter i september 2016
Clean, easy to find, helpful staff
A good place to stay, walking distance to Victoria Harbour and a 5 minute walk to metro station. Staff were helpful and we would stop here again.
Recenserad 19 september 2016

Eileen från Singapore
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i september 2016
Worth a stay!
Location is good and accessible to TST MTR . Very friendly staff! Strong WIFI connection!
Recenserad 19 september 2016

Kenneth från Nya Zeeland
Ensamresenär
Bodde en natt i augusti 2016
Great
Fantastic location
Recenserad 18 september 2016

Wan från Singapore
Gruppresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
recommended
Good location and easy to find. Staff are helpful and rooms are clean. Would definitely consider staying here again if i revisit Hong Kong.
Recenserad 18 september 2016

zong från Kina
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i mars 2011
great
great
Recenserad 17 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: