Tillbaka till hotellinfo

Bridal Tea House Hung Hom Gillies Avenue South Hotel

No. 69 Gillies Avenue South, Hung Hom, Hong Kong, Hongkong - Visa karta

Trevligt 6,7
baserat på 601 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 601 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,0
  • Faciliteter 6,2
  • Läge 7,2
  • Bekvämligheter på rummet 6,5
  • Personal 6,4
  • Valuta för pengarna 7,2
  • Mat/Middag 6,2
Sortera efter

Shun H. från Australien
Ensamresenär
Bodde en natt i mars 2016
unfriendly staff and tiny room
The hotel is old and the room is tiny. The room is dim and the shower is awful, water come out fast and slow and hot and cold during showering. Terrible. Checkin staff was ok but the other staffs are rude and not helpful.
Recenserad 04 april 2016

wai C. från Hongkong
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Good
Good
Recenserad 13 mars 2016

ELENITA S. från Filippinerna
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i februari 2016
convenient to transportation clean and pleasant staffs
Recommendable for budget travellers
Recenserad 04 mars 2016

Yuk L. från Hongkong
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i februari 2016
clean
clean, easy to reach, low price
Recenserad 25 februari 2016

Xiao L. från Hongkong
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i januari 2016
Room is freezing and tiny!!
One of front office male agent is really helpful and nice. Housekeeping is well organized.
The room bed is smallest I ever seen. Me, 1.75 meters at height, cannot even accommodated by the small bed and have my feet outside. Also, female front office agent is really bad in attitude, I feel kind of discrimination coz I am from mainland China. So my suggestion is never to stay with them again!!
Recenserad 04 februari 2016

hund W. från Singapore
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i januari 2016
Value for money,
Value for money, although there is quite a distance to the MTR but price is pretty good for the quality
Recenserad 14 januari 2016

ONG S. från Malaysia
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i december 2015
overrated hotel
Location
The room is too small and it is overrated as 3 star hotel
Recenserad 11 januari 2016

Alan L. från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i juni 2015
Room was small and dirty, staff not professional
suitable for tourist who wish to visit Hong Hum
awful, staff performance not good, bad service.
Recenserad 03 januari 2016

Shirley S. från Singapore
Familj med småbarn
Bodde i 4 nätter i december 2015
Waiting for the new premise to be ready
Comfortable bed and free wifi.
I will book it again if the price is between $60 and $80. Or when the new premise is ready. Hopefully it will be more value for money. The room is indeed too small. However the bed is still rather comfortable.
Recenserad 02 januari 2016

Melody C. från Hongkong
Affärsresenär
Bodde en natt i december 2015
Sleep only
Price , price, clean
Room is small .
Recenserad 13 december 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: