arrow-up-icon
Tillbaka till hotellinfo

7,5
baserat på 3484 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär



baserat på 3484 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,1
  • Faciliteter 6,9
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 7,5
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,4

9,7 Jonas G.
Sverige
12 november 2012
Bra utsikt
Fin utsikt, trevlig personal!
fint hotell med underbar utsikt om man bokar minisvit med hamnutsikt! bra läge upp på en höjd på hongkong island! nära till rulltrappan som tar en från stan och upp till hotellet! skönt att slippa gå! fin par med en massa apor och fåglar som tyvärr sitter i lite för små burar! skulle bo här igen om jag har vägarna förbi hongkong!

8 Peter O.
Sverige
24 oktober 2012
Centralt läge med underbar utsikt och härlig pool
Nära till allt som Hong Kong erbjuder och en fantastisk utsikt.
Brukar åka hit i affärer men denna gång åkte familjen med och det funkade fantastisk bra det med, bra personal fina rum och nära till det mesta.

7,7 Mats J.
Sverige
21 augusti 2012
Utmärkt läge
Trevligt hotell med fina rum och bra utsikt
Bra läge om man gillar att ta en liten promenad från city - rulltrappor finns uppåt!

7,3 Johan S.
Sverige
03 juli 2012
bra pris till läget
personal, läget, rummen
Bishop Lei international hotel, är det jätte trevligt hotel med bra läge i centrala Hong Kong. Du har nära till tillallt! Personalen äe super trevliga och hjälper dig gärna med allt du undrar över. Det är rent och snyggt, det finns ett lite gym och en jätte trevlig pool att njuta av de varma dagara i storstaden.

8,7 Eva A.
Sverige
22 juni 2012
Fantastiskt läge med relativt små rum
Hotellets läge
Jag tycker om att kunna ta mig runt utan att behöva åka buss eller taxi. Hotellet har ett perfekt läge. Du kan lätt ta dig runt i Hong Kong gåendes. Mycket nära till Soho och sedan kan du därifrån lätt ta dig runt i Central.

7,3 Ina C.
Sverige
26 april 2012
hyfsat läge, kompakta men fräsha rum
fräsht, hyfsat läge, okej pris
hotellet ligger nära midlevels rulltrappan så om man ska hem från central el soho är det smidigt. nära till soho, lan kwai fong, botaniska, busshållplats utanför dörren. standardrummen är mycket kompakta men rena o fina. det finns spjälsång på hotellet men standardrummen är för små för att få in den. reser ni med små barn så boka ett större rum. poolen är fin med fantastisk utsikt över central. med taxi tar man sig enkelt till peak tramen, hongkong park, mtr admiralty, färjepiren etc på 5min för under 40 kr. städningen fungrade bra. personalen i lobbyn var trevlig.

8 Sandra M.
Sverige
18 mars 2012
Bra hotell och fin utsikt
Fräscha rum, grym utsikt, nära rulltrapporna och Soho.
fräscht hotell med trevlig personal! vi blev uppflyttade från våning 9 till 15 efter vårt önskemål. kan hålla med om att rummen är lite små men vi fick plats med våra två stora ryggsäckar vi backpackade runt med. vill man bo på hk island är detta hotell ett utmärkt boende. nästan högst upp vid slutet av rulltrapporna, utsikt över staden, nära soho med alla restauranger och uteliv.

5,3 pinith P.
Thailand
11 februari 2012
lånt till stan inget för par pga mycket små sängar
inget
hotelet låg långt från stan och rumet var så små och sängarna ska vi inte prata om.

7,7 Thommy H.
Sverige
09 januari 2012
Hotell med bra läge och utsikt
Nära rulltrappan, Häftig utiskt.
Vi valde hotellet för läget och utsikten, vilket också infriades. Bra att börja dagen med att gå nedför till tunnelbanan via den stora öppna matmarknaden. samt bar att avluta med middag i SoHo och tar rulltrappan hem. vakna upp i den stora sängen och titta ut över Hongkong är häftigt. Sen beställde vi frukost på rummet som i stort var samma pris som i resturangen. Enda minuset är att Reception gav oss först ett enklare rum men korrigerade genst detta när vi pekade på vad som stod i vachuern.

8,3 Charlotte J.
Sverige
12 september 2011
Bra läge men små rum
Bra läge, rent och fräscht
ligger beläget i midlevels nära restauranger, barer, shopping och inte långt från midlevels escalator. rummen är små men på den våning jag bodde vån 21 var rummen relativt nyrenoverade och fräscha. finns pool och helt ok gym. jag kan tänka mig att bo där igen.