Trevligt 6,9
baserat på 2151 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 2151 omdömen
  • Renlighet 7,2
  • Faciliteter 6,2
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 6,8
  • Personal 6,8
  • Valuta för pengarna 6,9
  • Mat/Middag 6,0
Sortera efter

Dana från USA
Ensamresenär
Superior-rum med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i september 2016
Convenient, time is money
Location, location, location... close to Times Square, Sogo, Lee Gardens
Recenserad 04 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Katherine från Malaysia
Reste med partner
Superior-rum med stadsutsikt
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Enjoyable stay
We had enjoyed our stay. A cozy compact room with amazing view. Situated strategically in causeway bay, walking distance to major shopping complexes and easily accessible with tram / mtr.
Recenserad 03 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Pham från Vietnam
Reste med partner
Superior-rum med stadsutsikt
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Excellent hotel
Cheap but very good quality. About 10 minutes walk to Causeway Bay MRT. Room is really clean with fantastic view from window. Remember to request a high floor room because lower levels are noisy (hotel is near a wet market).
Recenserad 27 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

WENG från Macao
Reste med partner
Superior-rum med stadsutsikt
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Small Hotel in good location
The hotel is very close to markets and restaurants. The bathroom in the room is small but functional, although the water pressure is not very good.
Recenserad 23 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

WENG från Macao
Reste med partner
Superior-rum med stadsutsikt
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
A small hotel provides basic needs
The room is smaller than expected. It is ok if you just stay for the night to sleep. It provides basic.
Recenserad 23 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ruijie från Hongkong
Affärsresenär
Superior-rum med stadsutsikt
Bodde i 6 nätter i augusti 2016
Jason H.
Excellent hotel, small but cozy little room, wonderful view, very amentity you need inside the room, fantastic experience.
Recenserad 21 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Adrien från Kanada
Ensamresenär
Superior-rum med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
Nice location
Beautiful views of the city
Recenserad 18 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sinan från Turkiet
Familj med småbarn
Superior-rum med stadsutsikt
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Great location, value for money
Very good location for shopping and close to MTR. Small room but still good if you consider Hong Kong standards. Clean rooms, value for money
Recenserad 18 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chriselda från Filippinerna
Gruppresenär
Superior-rum med stadsutsikt
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Value for money
The hotel is very well located, just 5 minutes walk to the causeway bay mrt station and Times Square mall. Rooms are small but very clean and shower is good and relaxing. I would definitely stay here again, as the price is really worth it.
Recenserad 18 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

SOCK från Singapore
Familj med äldre barn
Superior-rum med stadsutsikt
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Helpful staff at concierge n reception!
I travelled with 3 seniors on this trip for holiday. The hotel staff were helpful and thoughtful to get us early check in for one room. Concierge staff always helpful and psssee on online delivery with a smile. Airport bus goes to this hotel but does not stop right in front. Nearby is a wet market, local supermarket and local cafes like Maxim. Opposite Enroute to Times Square are bars, more local cafes.
Recenserad 15 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: