2015
Mycket bra 7,7
baserat på 9041 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 9041 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 7,5
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter
Verifierade omdömen

Gunnel från Sverige
Reste med partner
City Vista
Bodde i 2 nätter i februari 2011
Utmärkt läge men små rum
Nära till allt
Bra med internet och saftybox på rummet. Mycket riklig frukost.
Recenserad 25 februari 2011

Thomas från Sverige
Affärsresenär
Harbour utsikt mot parken
Bodde i 2 nätter i april 2010
Centralt
Rena och hela rum.
Rumet lite litet. Några tv kanaler hade dålig motagning. Om man ville ha late checkout var det väldigt dyrt.
Centralt hotel i Hong Kong. Ligger alldeles intill parken. Gångavstånd till det mesta. Natt marknade bara 1 kvarter bort. Trevlig och tillmötesgående personal i receptionen. I hotellet finns en utställning om scout rörelsen i Hong Kong, finns även en liten affär där man kan handla scout relaterade artiklar. Runt hörnet fanns shuttle buss till tåget som går till flygplatsen.
Recenserad 06 maj 2010

CHIA från Taiwan
Ensamresenär
City Vista
Bodde en natt i januari 2014
Smell like cigarettes
The room was clearn but smell like cigarettes. Its at good location near the subway station.
Recenserad 25 september 2016

RYAN från Filippinerna
Reste med partner
City Vista
Bodde i 2 nätter i september 2016
Excellent location for foodies
Great value in TST side of Kowloon. There's a free bus transfer from Kowloon station to the hotel. Also, the best restaurants in TST are just a few minutes of walk away. Subway (Jordan station) is 2 minutes away as well. Rooms are small, as most HKG hotel rooms are, and the facility is a bit dated but if you're spending most of your day outside, this shouldn't be a deal breaker. My room also has a great view of Kowloon Park, TST, and HKG island skyline.
Recenserad 25 september 2016

GOH från Malaysia
Reste med partner
City Vista
Bodde en natt i mars 2013
Location
Very small room but the location is great
Recenserad 25 september 2016

Seungshin från Sydkorea
Familj med småbarn
Familjerum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
good
clean & good to stay
Recenserad 24 september 2016

Khor från Malaysia
Ensamresenär
Bodde en natt i augusti 2016
the nice location and convenient near shopping mall
good to stay will come back again
Recenserad 23 september 2016

Ka från Singapore
Gruppresenär
Bodde i 4 nätter i september 2016
Great location. Value for money.
The location is fantastic and view is great without or without the park. WiFi is easy and good and love their handy phone which you can bring out to the street with you to make calls (both local and overseas for free). Only they don't have gym but you can exercise at the park just below the hotel, which has a public gym and swimming pool too. The price they offer certainly worth staying here again and again. ;)
Recenserad 22 september 2016

allen från Filippinerna
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i september 2016
great stay
To be recommended to my friends
Recenserad 22 september 2016

Chan från Singapore
Familj med småbarn
Bodde i 4 nätter i juni 2016
Easy for going to all places due to near train stations.
It was located near to trains stations, easy to travel. Eventhough rooms are small, easy to travel.
Recenserad 19 september 2016


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: