2015
Mycket bra 7,7
baserat på 9060 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 9064 omdömen
  • Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 7,5
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter
Verifierade omdömen

Gunnel från Sverige
Par
City Vista
Bodde i 2 nätter i februari 2011
Utmärkt läge men små rum
Nära till allt
Bra med internet och saftybox på rummet. Mycket riklig frukost.
Recenserad 25 februari 2011

Thomas från Sverige
Affärsresenär
Harbour utsikt mot parken
Bodde i 2 nätter i april 2010
Centralt
Rena och hela rum.
Rumet lite litet. Några tv kanaler hade dålig motagning. Om man ville ha late checkout var det väldigt dyrt.
Centralt hotel i Hong Kong. Ligger alldeles intill parken. Gångavstånd till det mesta. Natt marknade bara 1 kvarter bort. Trevlig och tillmötesgående personal i receptionen. I hotellet finns en utställning om scout rörelsen i Hong Kong, finns även en liten affär där man kan handla scout relaterade artiklar. Runt hörnet fanns shuttle buss till tåget som går till flygplatsen.
Recenserad 06 maj 2010

NG från Singapore
Par
City Vista
Bodde en natt i september 2016
Good
Nice
Recenserad 30 september 2016

NG från Singapore
Par
City Vista
Bodde i 3 nätter i september 2016
Good
Nice
Recenserad 29 september 2016

SOON från Malaysia
Ensamresenär
City Vista
Bodde i 4 nätter i juni 2016
good location and easy for subway station
we come back again
Recenserad 27 september 2016

Wing från USA
Par
City Vista
Bodde en natt i september 2016
Location, location, & location
Best location in Kowloon, near all great eating places, from super low price to extreme high price one. All kind of shopping also nearby. Room air is not too cold. I set the temperature to 20 degree and the room never get below 24 degree after on for 4 hours or longer. Room is clean and very roomie for a typical Hong Kong hotel room.
Recenserad 27 september 2016

AJAY från Indien
Affärsresenär
City Vista
Bodde i 6 nätter i september 2016
pleasent stay
its a nice hotel. the breakfast is good however the rooms are relatively small. overall decent stay.
Recenserad 26 september 2016

CHIA från Taiwan
Ensamresenär
City Vista
Bodde en natt i januari 2014
Smell like cigarettes
The room was clearn but smell like cigarettes. Its at good location near the subway station.
Recenserad 25 september 2016

Kingsley från Hongkong
Par
City Vista
Bodde i 2 nätter i september 2016
Very convenient
Close to Jordan and Austin station. Within walking distance to Canton Road
Recenserad 25 september 2016

RYAN från Filippinerna
Par
City Vista
Bodde i 2 nätter i september 2016
Excellent location for foodies
Great value in TST side of Kowloon. There's a free bus transfer from Kowloon station to the hotel. Also, the best restaurants in TST are just a few minutes of walk away. Subway (Jordan station) is 2 minutes away as well. Rooms are small, as most HKG hotel rooms are, and the facility is a bit dated but if you're spending most of your day outside, this shouldn't be a deal breaker. My room also has a great view of Kowloon Park, TST, and HKG island skyline.
Recenserad 25 september 2016


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: