Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3917 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 6,0
Sortera efter
Verifierade omdömen

CHIHPENG från Taiwan
Par
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i april 2016
Room Size, Transportation, Polite
The location is good, just nearby the tram; and you can take free bus H1 from airport, which the stop just nearby too. Staffs are nice and polite! Room is clean and really big if compare to other equal level hotels.
Recenserad 09 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Kai från Kina
Ensamresenär
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde en natt i april 2016
Room size so big and clean
STAFF NICE
Recenserad 05 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Christian från Filippinerna
Par
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i juli 2015
Good stay
Quite a walk to the MTR, but the hotel was satisfactory and the staff was very accomodating.
Recenserad 03 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHIK från Hongkong
Familj med äldre barn
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde en natt i april 2016
Pretty Good- if they would further adjust the price lower.
Nice and clean room. 2nd time booking this hotel.
Recenserad 03 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Heon-Jun från Sydkorea
Affärsresenär
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde i 4 nätter i april 2016
Worth every penny and excellent service
I have been staying this hotel several times, and they have made several improvements. Clean, location is good. Considering distance, it is very convenient to go to HKCC. Umbrella was available anytime (HK is rainy season). Worth every penny.
Recenserad 03 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jayant från Indien
Affärsresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde i 2 nätter i april 2016
Hotel was okay
Hotel was okay
Recenserad 30 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Salvatore från Italien
Familj med små barn
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde i 3 nätter i april 2016
Great place for families
Comfortable and well equipped rooms, ideal for families and conveniently located close to MTR station, Macau Ferry terminal and Western Market. Sometimes the prices are too high though.
Recenserad 29 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Linda från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Big size for HK hotel
A bit far from MTR, not much eatery around hotel... but i got up-graded to bigger room that fit for 4 pax. It was value for money!
Recenserad 27 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Dominic från Storbritannien
Ensamresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde i 4 nätter i april 2016
Returning customer!!
This is not my first stay here and will be returning!! Location to public transport, airport express and local eateries is very decent. Far enough away from Central / crowds yet close enough to get there in 20 minutes!!
Recenserad 26 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Hob från Hongkong
Ensamresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i april 2016
Very good hotel
Room size is big
Recenserad 22 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: