Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3915 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 6,0
Sortera efter

Tay från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i maj 2016
Very clean very big
Surprised to find the hotel being spacious with a small kitchen inside. Recommended for the value!
Recenserad 30 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Piu från Malaysia
Grupp
Executive Svit
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Very good
Room big
Recenserad 29 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Piu från Malaysia
Grupp
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Overall good
Spacious, ting ting bus very near
Recenserad 29 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Min från Malaysia
Par
Deluxerum King size-säng
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Simple no frills hotel
Its a central located hotel with standard facilities. Clean rooms and good for value.
Recenserad 27 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Santad från Thailand
Affärsresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde i 4 nätter i maj 2016
Good room,good stuff
I will return here again when plan go to Hongkong
Recenserad 26 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Serena från Singapore
Par
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde i 3 nätter i maj 2016
General feedback
Bathroom towels were stained & there was no hand soap for washing. But the room was big so very comfortable for twin sharing.
Recenserad 20 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Salvatore från Italien
Familj med små barn
Deluxerum King size-säng
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Strategic position, recommended for families
The rooms are relatively large for families, clean and with all the necessary facilities. A baby cot at 250HKD/night is pricey though. Strategically positioned close to Central and MTR station.
Recenserad 19 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Seungju från Sydkorea
Ensamresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde i 2 nätter i maj 2016
good
clean and reasonable price
Recenserad 15 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHARLIE från Storbritannien
Par
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i april 2016
Spacious and Comfy
Convenient location with Spacious room and a kitchenette. Little bit disappoint on the bed though since you could feel the gap in the middle (Two bed put together to make it as King) and without free wifi
Recenserad 13 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHUN från Singapore
Par
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde en natt i augusti 2015
Decent room size, area too quiet at night
Chose this hotel due to its proximity to China-Macau Ferrry Terminal. Situated in Sheung Wan, its relatively quiet and boring at night when all the seafood dried products store closed after 6pm. Room is generally ok, strong air conditioning and suitable for business travellers if you want a quieter area to stay in bustling Hong Kong
Recenserad 09 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: