Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3915 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 6,0
Sortera efter

Annette från Australien
Par
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i februari 2014
great
locaion style cleanliness
Great. Would recommend basic trai ing in english esp words like tours, sightseeing etc.
Recenserad 11 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

vladimir från Mexiko
Grupp
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde i 9 nätter i januari 2014
Estancia agradable
Comodidad, ubicación, atención
Recenserad 07 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Pierre från Frankrike
Par
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i januari 2014
Nice hotel well located in Central district
Location, free wifi
Recenserad 06 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Mable från Hongkong
Familj med äldre barn
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde i 3 nätter i januari 2014
good and wonderful
convenience, neat and the bed and the room is big when compare with others
comfortable, convenience, high wifi speed, easy to get reach of the local restaurant, both to go to airport and macau ferry is excellecnt convenience.
Recenserad 05 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Wing från Singapore
Grupp
Deluxerum King size-säng
Bodde i 2 nätter i januari 2014
Comfortable and safe
Location, price, comfort level
Recenserad 03 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

jeffrey från Kanada
Affärsresenär
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i januari 2014
Very comfortable and location is very central.
Location, clean, friendly staff.
We got a free up grate, what a pleasant surprise. Very Happy about the staff friendliness and performance. The location is very central with eating outlets and bars near by. Very close to the business hub and walking distance to the subway. Don't know about the standard rooms but the suite was very spacious.
Recenserad 03 februari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

CHIN från Malaysia
Ensamresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde i 4 nätter i januari 2014
Great service, good location, clean room, friendly
Location, service, convenience
The location is great and with plenty of public transports around.. It gets easier to walk around once you get your bearings right
Recenserad 31 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Jeffrey från USA
Par
Deluxerum King size-säng
Bodde i 2 nätter i januari 2014
Great value, clean, simple design room. No carpets
Comfy bed, fast elevator, close to Central, HK.
No issues at all. Would just suggest to add some rugs/carpets to make the room less sterile and more home like. Also more English cable stations would be good.
Recenserad 31 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Yuanito från Indonesien
Par
Deluxerum King size-säng
Bodde i 3 nätter i januari 2014
Great hotel to stay
clean, comfortable, cheapest
it is a nice hotel to stay, near from public transportation, friendly staffs, very clean, and big size room. very recommended for family...
Recenserad 31 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Siu från Hongkong
Par
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i januari 2014
It is ok. Street view but it is fair enough.
Roomy, clean, and low price
It is ok. Roomy and street view but it is fair enough.
Recenserad 28 januari 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

2

3

1234

Börja här och välj det program som du helst föredrar: