Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3915 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 6,0
Sortera efter

Kit från Hongkong
Affärsresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde i 2 nätter i maj 2014
Good location
Good location, new & tidy hotel
This hotel near Central area in Hong Kong, new & tidy, can reach everywhere . many location / oversea resturant .
Recenserad 15 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Kan från Australien
Reste med partner
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde i 2 nätter i maj 2014
comfortable, convenient, budget, quiet, friejdly
comfortable, convenient, budget, quiet, friejdly
good experience.
Recenserad 14 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Tsz från Kina
Affärsresenär
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde i 4 nätter i maj 2014
nice
clean nice staff and comfortable room
Recenserad 14 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Steve från Storbritannien
Ensamresenär
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde en natt i maj 2014
Good except very poor wifi kept cutting out
Cleanliness and facilities mainly
Recenserad 14 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Ella från Hongkong
Familj med äldre barn
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde en natt i juli 2013
my family members love to stay there!
good services, comfy, quiet
it's quiet comfortable, comparatively spacious room in HK hotel, reasonable price, quiet rooms and good services! my family members would like to stay there again if they visit HK again!
Recenserad 14 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Hien från Singapore
Reste med partner
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde i 3 nätter i mars 2014
Good budget hotel with large room for HK standard
Location, room size, internet
Location is good next to dried seafood street. Good access to public transport and reasonable large room for HK standard in central location in HK island
Recenserad 13 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

KA från Macao
Familj med småbarn
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde en natt i maj 2014
Not very good experience
Near shopping area and central
Cannot understand this hotel management , how come they had the facility maintenance and did not inform us when we checked in. No water when we took the shower in a half. Very bad experience.
Recenserad 13 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Emmanuel från Frankrike
Affärsresenär
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde i 6 nätter i maj 2014
Simple but effective. Good value for money
Space, location, friendly
I recommend this place.Simple and basic, but clean and well located. Compared to many other hotels in HK, this one is really affordable and good quality
Recenserad 12 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Willish från Hongkong
Reste med partner
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde en natt i maj 2014
rude, room need key, the hallway dark
cheap, near central, big room
Recenserad 12 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?

betty från USA
Ensamresenär
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde en natt i maj 2014
Good stay for the price.
location,price,room size
The twin room was rather run down, so we asked for another room. We got an upgrade which was very nice, and that room deserved a 4-5. Great staff that was very helpful!
Recenserad 12 maj 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: