Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3915 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 6,0
Sortera efter
Verifierade omdömen

KAW från Malaysia
Grupp
Deluxerum King size-säng
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Good room size and location
clean
Recenserad 18 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

KAW från Malaysia
Grupp
Deluxerum King size-säng
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Value for money, near to eateries
Good Room size
Recenserad 18 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

SHIH-HSIA från Taiwan
Par
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i juli 2016
Not bad!
Only the good location and the enormous room...
Recenserad 13 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jonathon från Storbritannien
Par
Deluxerum King size-säng
Bodde i 2 nätter i april 2016
Good location and decent price
We just wanted a place to stay for the nights whilst we explored Hong Kong. It was perfect - walking distance to the good vars and shops, room was clean and staff were polite. Would stay here again!
Recenserad 13 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chee från Brunei
Ensamresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i februari 2016
nice location
friendly staff
Recenserad 13 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chee från Brunei
Ensamresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde i 6 nätter i februari 2016
nice location
friendly staff
Recenserad 13 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

CHAN från Macao
Affärsresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i juli 2016
Nice location and sizable room
It's quite hard to find a big room size like this hotel's in Hong Kong with the similar price. Location is good coverage of public transport of bus and tram. MTR need 5mins walk to Sai Ying Pun. Lots of restaurant around. The downside was the in-room air con was pretty noisy that disturb my sleeping somehow.
Recenserad 10 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jims från Hongkong
Affärsresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i juli 2016
More flexible
It would be great if they can manage the check out time be more flexible, especially in the weak session.
Recenserad 06 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Yeoh från Malaysia
Grupp
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Good location
Good location with and also big room for Hk hotel
Recenserad 04 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jacopo från Italien
Ensamresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i juli 2016
Trip to HK
Nice hotel to stay!
Recenserad 04 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: