Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3915 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,4
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 6,0
Sortera efter
Verifierade omdömen

Jeffrey från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum King size-säng
Bodde i 2 nätter i mars 2015
Comfort Hotel
Clean,Huge and Location
The room is very big beside that the bed is actually combine 2 single bed so that you will feel that is big.The downside is they forget to top up our coffee and tea sachet for 2day.
Recenserad 17 mars 2015

Pui från Kina
Reste med partner
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i oktober 2012
Happy experience!
Good price, happy experience, clean
Recenserad 16 mars 2015

Norah från Kina
Reste med partner
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i mars 2015
Nice place
The room is surprisingly large.
The receptionist gave us a free upgrade to suite. The room is huge compared to average hotel rooms in Hong Kong Island. It's clean and tidy and noise-free. There's pantry with a microwave, a fridge, a sink and essential tablewares, which is perfect to deal with takeaway food. Me and my partner really enjoyed our stay there.
Recenserad 14 mars 2015

seulgi från Sydkorea
Reste med partner
Deluxerum King size-säng
Bodde i 2 nätter i mars 2015
not bad
good location, in front of the tram stop, big room
Very close to the tram stop and ferry terminal. The room is big enough for 2 persons. but not that clean.
Recenserad 11 mars 2015

Robert från USA
Reste med partner
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i mars 2015
Comfortable hotel with large room
Very large room for Hong Kong. Helpful staff. Tram runs right in front of hotel.
Stay at 60 West Hotel was very good. The room was exceptionally large for Hong Kong. Our room was equipped for handicapped guests (I don't know if all rooms are or not). The room was very modern and clean. Staff was helpful.
Recenserad 09 mars 2015

Andrew från Australien
Ensamresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i februari 2015
Awesome!
Quick check-in / check-out, location, super comfortable
Love staying here...easy access to Central, great price, super comfy beds and always so easy at check-in / check-out.
Recenserad 25 februari 2015

Kwok från Hongkong
Reste med partner
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i februari 2015
Make me feel bad
nice space , good color , just like a house
Not Good! make me feel dirty and bad. there still have not finish clean up.
Recenserad 24 februari 2015

Thong från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i januari 2015
Great value hotel
Spacious room, clean and tidy.
Overall the experience is good, room is spacious and well organized, value for money
Recenserad 23 februari 2015

Leong från Malaysia
Affärsresenär
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde en natt i februari 2015
good hotel to visit
clean good services good location
Recenserad 21 februari 2015

Wai från Hongkong
Affärsresenär
Deluxerum King size-säng
Bodde en natt i februari 2015
room is big n tidy
convenient and tidy. i like its hv a mini pantry.
the room is big and no carpet. thats gd and tidy.
Recenserad 21 februari 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: