Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 3892 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,1
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 7,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,1
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 6,0
Sortera efter

IRELINDA G. från Singapore
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
room smaller than WRITTEN
pretty bad. we booked a 41sqm but ended up with a 25sqm room. After checking with the staff and the hotel website once there, we realised there is NO 41sqm room. As an explanation. dare to explain us that "the room is indeed 41sqm but after furnitures installed, it becomes 25sqm" - True Story! anyway, only 10 tv channels incl 1 english channel, no hand soap and cleaning done superficially. tempting to go back ... i don't think so.
Recenserad 02 november 2015

Jeffrey C. från Filippinerna
Familj med småbarn
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
We dont dine at the Hotel. We only avail the hotel
Affordable, comfort and considerate
Good
Recenserad 29 oktober 2015

oren A. från Storbritannien
Ensamresenär
Bodde en natt i oktober 2015
Great value for money !
Great value for money !
Great value for money !
Recenserad 26 oktober 2015

Geena Y. från Singapore
Reste med partner
Bodde i 5 nätter i september 2013
Big Room, Good Location
The room is big and clean. A ten minutes walk to the nearest station which is very near the central. Cabbing to central is cheap and affordable.
It was a good and comfortable stay. Convenience stores are nearby and it was not very noisy at night. The room is considered big despite its hotel size.
Recenserad 15 oktober 2015

timothy M. från USA
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Great location fantastic price
Location price staff
Have stayed a number of times and am.never dissappointed.
Recenserad 13 oktober 2015

kam C. från Hongkong
Ensamresenär
Bodde en natt i oktober 2015
Cool
Cool coo cool
Cool
Recenserad 13 oktober 2015

Irene C. från Hongkong
Affärsresenär
Bodde en natt i oktober 2015
good location
good location, easy to find, spacious
Recenserad 12 oktober 2015

Irene C. från Hongkong
Affärsresenär
Bodde en natt i oktober 2015
big room
big room, spacious, near MTR
Recenserad 12 oktober 2015

ALEKSEI K. från Ryssland
Familj med småbarn
Bodde i 5 nätter i oktober 2014
Vacation in 60 West Hotel
Good location, nice room, nice staff
We arrived early at the hotel. There were no rooms available, waited about 3-4 hours when released our room and it will be removed. Expected on the couch ... But despite this hotel liked. Clean, comfortable. Near a bus stop within walking distance of the subway. The hotel is without power, so I put one of this item
Recenserad 09 oktober 2015

Jonathan R. från Kanada
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
Good hotel!
Location, staff, room
Very friendly staff, great room, no complaints!
Recenserad 08 oktober 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: